Nemsokára indul, de tényleg!

Hamarosan tényleg elindul a remalom.hu!
Addig regisztrálhattok...

Én nem, mivel rövid a hajam,

Én nem, mivel rövid a hajam, s picit furán néznék ki fiú létemre. xD

Én igen, de nem éppen neon

Én igen, de nem éppen neon színekben. Egy két Szines tincset még bevállalnék, de inkább az eredeti hajszínem nél maradnék. És most joggal feltehetitek a kérdést, miért nem csinálok igazi rasztát? Mert tudom, hogy 1 hónap után megunnám, és nem szeretnék utánna kopasz lenni.

haj-jaj

azt hiszem, azért válaszoltam magamnak mert nem vagyok valami tapasztalt fórumozó. egyetértek. *mosoly*
ki szeretne innen mű rasztát? (csak kíváncsiságból.)

Na jó, igaz, de ez a gangouru

Na jó, igaz, de ez a gangouru tényleg ütős... xD

az emberek

az emberek elszörnyednek azon ami nem mindennapos amit nem látnak mindennap minden sarkon. ha valami nem úgy van ahogy megszokták lenézik, kibeszélik és ilyesmi. ez a 21. század. *komor képet vág*

Magadnak válaszoltál.

Magadnak válaszoltál. Japánban elég sok fura figura van és ott ez egyáltalán nme feltünő. De mind ez Japánban van. Itt Európában nem gyakori az ilyen, és tegyük még hozzá, hogy mi egy igen prüd orszégban élünk. Mondjuk Londonban a Silver Ivy féle mü raszta nem botrányos. Míg itthon valamejik reggel sétáltam az egyik osztálytársammal a stadionoknál, és látunk egy mü rasztás csajt akinek rózsszín meg kék tincsek voltak befonva a feketék mellé. Az osztálytársam elszörnyedt, én meg mondtam neki h ez mennyire jó. SzÓval a decora nem ilyesztő csak az emberek nem tudják mit gondoljanak róla.

miért ijesztő a decora?

szerintem semmivel sem mellbevágóbb, mint mondjuk a (japán) visual kei-esek, a loliták, utcai cosplayer-ek vagy a gal/ganguro-ok. (keresgéljetek képeket. elég jók vannak)
mondjuk úgy tudom, hogy japánban ezek a divatirányzatok főleg az egyetemisták korcsoportjában terjedtek el, mégpedig azért, mert előtte és utána egyenruhában kell járniuk iskolába és dolgozni. persze vannak kivételek, de legtöbbször szabályozzák az ilyesmit. ez az oka annak, hogy ennyire ki akarnak lógni a sorból a kinézetükkel.. mert a társadalmi normák legtöbbször elnyomják ezt a fajta önkifejezési módjukat.
nálunk, európában ez nem annyira jellemző, és ezért vág mellbe olykor. mostanában viszont egyre többet látni a magyar változataikat. úgy tűnik kezd divattá válni... *uff*

decora

Hát, ez mellbevágott!
Az a gondolat suhant át az agyamon, hogy ha tényleg másabb mint a goth, dark, az akkor sokkal ilyesztőbb is (kicsivel több ,,csecse-becse", fekete meg koponya), bár, igazam lett, sokkal sokkkkkkkkolóbb ez a decora mint a másik kettő! xD

Engem eléggé megszoktak

Engem eléggé megszoktak bámulni ha rendesen kisminkelem magam. A suliban inkább nem is próbálkozom ezzel XD.

decora...

hát...szörnyű.szerintem.
Japánban elég régóta megy már a tinik körében, Mo.-on pedig animeconokon kb. 1,5-2 éve lehet ehhez hasonlóan felöltözött lányokat látni.szval animeconon inkább a tényleges jelmezt viselőket csodálják meg, mint őket, de azért utcán valóban elég feltűnő lenne. =)
nem szeretem a rózsaszínt, szval semmi pénzért nem vennék fel ilyen cuccot...bár...ki tudja... =)
a darkosokat nem hiszem, h annyira megbámulnák...vagyis az utcán (mert suliban természetes =) )...legalábbis engem még nemigen...nektek van ilyen élményetek?

O.o

Hát az tény, hogy eléggé feltűnő O.o Mindenesetre nem tudom, nem lenne az a pénz, hogy én pl. így megjelenjek. Meg nem is hiszem, hogy valóban tele lennének életörömmel, teszem azt, inkább feltűnési viszketegség. Bár ugye ha nekik ez esik jól.
Bár az biztos, hogy MO-n elég feltűnő lenne egy ilyen, és valsz tényleg jobban meg is bámulnák, mint egy darkosabb egyedet. Sőt. hiszen, ez ritkább errefelé.

Nia

pontosan ez a decora. feltűnő

pontosan ez a decora. feltűnő az biztos, és az is h őket jobban megbámulnának mint minket (legalábbis engem nagyon megszoktak, legalábbis multkor amikor a hajam be volt fújva fehérreXD poénból).

decora?

Inkább kérdés, de az ilyesmikre gondolsz, mint ez?
http://i206.photobucket.com/albums/bb295/FrauenCafe/decora%20fashion/min...

elég gagyi új téma de jobb mint a semmi

van egy viszonylag új japán stílus a decora. teljesen az ellenkezője a goth-nak meg a dark-nak, de azt meg kell hagyni egyedi. sztem még ilyesztőbb is mint a mi stílusunk.

egyetértek

szerintem is!ha feljövök az oldalra csak a hozzászólásokat olvasnám el,mert a többit már elolvastam először mikor regisztráltam!kicsit mostmár unalmas....de reménykedjünk hogy az adminok majd tesznek ez ellen:)

nem megy

Nem megy a honlap. Már 6 napja senki nem szólt hozzá egyik cucchoz sem. Valaki dobjon már föl egy jó témát mert már unatkozom

?

Amerikabol az adminnak

Innen nem latszik a fejlec. Nem is lehet sehogyan bekapcsolni, bar mar mindent engedelyeztem.