Libri Aranykönyv-DÍJ --- SZAVAZZATOK GYULA BÁTYÓ KÖNYVEIRE!!!

Libri Aranykönyv-DÍJ --- SZAVAZZATOK GYULA BÁTYÓ KÖNYVEIRE!!!

Siess, az első listára csak február 5-ig lehet szavazni!!!

ARANYK_0.JPG

A Libri úgy döntött, tudni szeretné - és nemcsak a saját eladási listája alapján - mi Magyarország kedvenc olvasmánya, ezért létrehozták az ARANYKÖNYV-díjat, mely majd egy országos méretű közönségszavazási kampányra rakja fel a koronát.
Tíz kategóriában hirdetnek szavazást, méghozzá az elmúlt tíz év könyvterméséből.

KÉRÜNK BENNETEKET, LÁTOGASSATOK FEL AZ ALÁBBI OLDALRA ÉS SZAVAZZATOK A 9... 8... 7... ÉS FOLYTATÁSAIRA, VAGY GYULA BÁTYÓ MÁS KÖNYVEIRE!

A szavazás kissé lökötten van kitalálva, ezért figyeljetek oda:

1. Klikk a linkre Aranykönyv és regisztráljatok [csak nevet - ez kitalált is lehet - és valós emilcímet kell megadni].

2. Az "Indítás" után klikk a "Teljes lista" fülre. Ott keressétek meg a "Gyermek és ifjúsági - Magyar szerzők" sort és az üres négyzetbe írjátok be: Böszörményi Gyula, majd klikk a sor elején lévő nyílra.

3. Ekkor az oldal kilistázza nektek Gyula bátyó összes Librinél kapható könyvét [ha mégsem, alul ajánlhatjátok a hiányzó címet, de erre val. színűleg nem lesz szükség]. A nektek tetszőnél klikk az "Ajánlom"-ra és kész.

Figyelem!
Ha valamelyik könyvnél a "Nem ajánlom"-ra klikkelsz, az rontja az adott könyv pontszámát, tehát - lehetőleg - Gyula bátyó könyveinél NE tedd! A "Semleges"-re klikkelve se nem rontasz, se nem növelsz a pontszámon. JAVÍTÁSRA NINCS LEHETŐSÉG!!!

Más módszer:

1. Eleje ugyan az, mint fenn, de nem írod be Gyula bátyó nevét, csak egyszerűen ráklikk a "Gyermek és ifjúsági - magyar szerző" nyílra.

2. Ekkor megkapod az összes könyvcímet, amit eddig ajánlott valaki. Ha van kedved, végig bogarászhatod az egészet, ajánlva Gyula bátyó és mások könyveit, de ismétlem, ne feledd: a "Nem ajánlom" rontja az adott könyv pontszámát, és így növeli az ajánlottak esélyét a győzelemre - mit mondjunk: ez nem túl tisztességes szavazási módszer!
Ráadásul nem értjük, hogy ha egyszer a "Gyermek és ifjúsági - magyar szerzők" kategóriára klikkeltünk, akkor a listában miért szerepelnek külföldi szerzők is? Talán nem ártott volna még dolgozni ezen a honlapon, mielőtt elindítják, de mindegy, mi szavazzunk, hátha...

Számítunk rátok!!!

Válasszuk ki az elmúlt tíz év Aranykönyveit és legyen köztük a 9... 8... 7... és folytatásai is! Ki tudja, ha elég buzgón szavazunk, a magunk kategóriájában még meg is nyerhetjük a díjat!

Heurépa!

Na végre, csak sikerült behozni az oldalt, úgyhogy én is leadtam a voksaimat. Alapvetően nekem sem tetszik ez a "lehúzós" rendszer, már csak azért, mert a tisztességtelenebbje mondjuk több néven és címmel regisztrálhat, és így duplán feltornásszák a nekik tetsző könyveket, míg a többit lehúzzák... Na mindegy, bizonnyal megint csak a paranoiám bánt. Remélem, sikerül! *mosolyog*

:)

Nekem is megvolt. Amúgy ez így igaz, mostanság már az is haladás, ha valaki könyvet vesz a kezébe. Persze, jó dolog, ha jó az ízlése, de majd rájön egyszer, mi az érték meg mi nem... És még akkor is lehet, hogy teljesen mást fog annak gondolni...

Szavazás

No én letettem a voksomat Gyula bátyó összes könyvére. Nem értem ezt a nem ajánlást. Mindenki más ízlésvilággal rendelkezik. Ha jól ismerek már valakit mert régi barátom és tudom azt hogy milyen stílust szeret akkor maximum Neki mondhatom hogy nem biztos, hogy tetszeni fog. De azért még nem fogom a tvájlájt könyveket leszavazni mert én más típusú irodalmat kedvelek. Ez egy kicsit olyan mint amikor zenei ízlés miatt esnek egymásnak az emberek. Én az olvasást ajánlom. Az már teljesen mindegy ki mit kezd el olvasni, a matematikusok is a szorzótáblával kezdték. Mindenki olyan irányba halad tovább ahogyan a belső személyiségét formálja. Egy szó mint száz elszomorított ez a rendszer.