FONTOS KÉRÉS MINDENKIHEZ!!!!

Fontos kérésünk lenne mindenkihez! Az Egyszervolt gyerekportál szerkesztősége pályázatot hirdetett, hogy kiderítse, melyik az utóbbi tíz év legnépszerűbb gyerekkönyve. Az alábbi oldalon lehet szavazni.

A listába sajnos - és érthetetlen módon - Gyula bátyónak csupán két könyvét, a Monyákos Tuba és a csatornalidércek,

TUBA.jpg

és a Gergő és a bűbájketrec c.

KETREC.jpg

köteteket rakták be, holott az utóbbi 10 évben ennél jóval több regényt írt, köztük a 9... 8... 7... sorozatot is. Bár lehet, hogy ezt nem tekintik gyerekkönyvnek [de akkor mit keres a listában a Csodaidők, ami egyáltalán nem gyerekkönyv???!!! - na mindegy].
Szóval arra kérnénk mindenkit, hogy a megadott határidőig, azaz április 29-ig MINDEN NAP EGYSZER szavazzon Gyula bátyó valamelyik könyvére. Mondom: minden nap, mivel úgy tűnik, ugyanarról az IP-címről és e-mail-al ezt meg lehet tenni! Nyeremények is vannak, szóval érdemes!
Az alábbi oldalon lehet nyomatni a szavazatot [a "SZAVAZOK" felirat előtti rubrikába előbb be kell írni egy e-mail címet!]:

Szavazas

ÉS EZZEL MÉG NINCS VÉGE!!!
Ne feledjétek, hogy a főoldalon, lentebb hirdetett Aranykönyv első fordulója véget ért.
Jelenleg a TOP 50 kör folyik 2010. április 6. – 19. között!
Ebben a körben már csak az első körből bekerült legjobb ötven könyv közül lehet szavazni. Gyula bátyónak sajna csak egyetlen könyve jutott be az ifjúsági kategóriában a legjobb 50 közé, de szavazni kéne rá újra, hogy tovább jusson!!! Ugye nem felejtettétek el??? Nyomás az Aranykönyv oldalra, és ott az ifjúsági kategóriában, a magyar szerzőknél ismét szavazzatok a Gergő és az álomfogókra, plusz még kilenc más könyvre, mert csak akkor kapcsol be a gomb, amivel a szavazatot elküldhetitek [ez is hülye megoldás - sőt, nekem csak akkor adta végre az ifi kategóriát, miután leszavaztam a szórakoztató kategóriában!!! Brrr]. Szóval itt is szavazzatok, légyszí!!!

Aranykönyv

HOHAHO!!!!

Viszont az Egyszervolt-os online versenyre még mindig lehet szavazni naponta egyszer - ugye nyomjátok minden nap?! Lehetőleg a Bűbájketrecre, hogy az jöjjön végre fölfelé!

na

nem az a bajom, hogy nyertél... az információhalmaz másik részével volt problémám...

:-)

Gratula a nyereményhez, Magusocska!

Juuj télleg erről jut eszembe...

Lennél olyan szíves megrendelni nekem egy Lemegetont(Salamon kis kulcsai)?Csak rendeld meg beszéljük meg h mikor adod át és akkor kifizetem :D vagy nemtudom itt hogy van ez :D előreis Arigatou

ja

Most kaptam meg a Libritől (végül náluk volt meg) a Salamon könyv visszajelzését Daedalonnak :-))
A kettőből ki is jönne az ára :-))

grat.

Nekem is van egy ezresem... odadajam? :):P

te ellendrukker vagy?

Miért szomorkodsz azon, hogy valamit kapok a Libritől?
Ez nem is olyan sok!
Egyharmad Rontásűzőknyi utalvány.

neee

ez komoly? :( jaj nem akarom elhinni :(

na, ez is begyütt :-)

Sajnos ezen a szinten már nincs Böszörményi könyv.
Engem is lefizettek (lásd lentebb), amiatt ilyen a TOP.
- * - * - * - * - * - * - * - * - * - * - * - * - * - * - * - *
Kedves Aranykönyv Szavazónk!

Örömmel értesítjük, hogy a Libri Aranykönyv szavazás résztvevőjeként Ön egy 1000 Ft-os utalványt nyert.

Kérjük, küldje el nekünk pontos postázási címét az ......@libri.hu címre május 5-ig, hogy mielőbb elküldhessük utalványát.

Ne feledje, már az utolsó körben vagyunk, szavazzon továbbra is kedvencére és nyerjen nyaralást vagy Libri utalványt izgalmas nyári olvasmányához.

Nyereményéhez Gratulálunk, további kellemes Olvasást és Szavazást kívánunk.

Üdvözlettel,

A Libri Csapata

Kontakt:

Németh Andrea

Online marketing

Libri Könyvkereskedelmi Kft.

ezer gáz

Tény, hogy mindkét szavazási oldal iszonyú pocsékul lett megalkotva, de hát ez van. Azért szavazzatok, hátha... Kösssssz!

szomorú...

csak egy: ez meglepett, és kicsit le is hangolt, de szavaztam. a másik szavazás meg felmérgesített, nem éri, hogy ip-t néz, és nem e-mailt :/ pedig akkor tudtam volna mindkettőre szavazni :(