INTERJÚ Gyula bátyóval az EKultúrán TÉMA - 9... 8... 7... és a Xilka Szabadegyetem

Nagy és kiváló interjú jelent meg Gyula bátyóval az e-kultura.gif-án, fényképekkel!

Link: EKult interju

biztos ?

ja!örülj, hogy így hívunk:)
Szóval ez egy pozitív jellegű megjegyzés a "hív" tartalommal. Röviden "hív" pozitív. :-(

:)

ja!
örülj, hogy így hívunk:)

prof

Lehet hasgatni a szőrszálakat, de a lényeg: nekünk IGENIS professzor vagy, Mágusocska, és kész! Ezt nem a publikációk száma dönti el a Xilkánál.

postfesszor

Most, hogy túl vagyunk rajta, legfeljebb megemlíthetjük, de hát semmi nem olyan gömbölyű, mint amilyennek szeretnénk. Az idei focibajnokságra tervezett labda [Jabulani (Jo'bulani)] a csatároknak és a védőknek nem tetszik, de a gyártó nagyon dicséri.
Szóval a riport jó, ennyi terjedelembe nem fér bele egy egész élet, ahhoz ott vannak az elolvasandó könyvek - azok a nagyszerű fanzinok, sci-fik :-)
Ami nekem probléma, az senki mást nem fog zavarni, majd megoldom. Ugyanis a professzor elnevezés (cím) viselésére csak néhány egyetemi tanár jogosult. E beosztás feltétele a habilitáció, amely (egyes egyetemeken csak summa cum laude) PhD fokozatát Magyarországon legalább öt éve (de Bajorországban például két éve) megszerzett, megfelelő számú tudományos publikációkkal és citációs indexszel rendelkező diplomás számára nyitott lehetőség. Én pl. több mint 30 könyvet írtam, de ebből csak egy számít publikációnak, ugyanis csak annak van ISDN azonosítója.
Szóval ha valaki komolyan veszi ezt az elnevezést, akkor vitáink lehetnek. Persze a helyzet nem új, mert hacker elnevezésnek is vannak eltérő értelmezései (pl. a rendőrség és én eltérően értelmezzük, lásd a hacktivitys előadásaimat).

Mivel túl vagyunk rajta, zárom soraimat mint POSTfesszor.
Ja, a cikket olvassátok el, mielőtt reagáltok :-))