Darkhero: A jelenkor démona 4 (befejező rész)

Íme Darkhero nagyszerű történetének befejező része. Köszönjük! [Megjegyzés: a folytatások javaslatai terén lehettetek volna kicsit lelkesebbek. Hogy lesz így belőlünk énekes halott? :-) )

11.rész: Naella és társai

Hát így éltünk mi Budapesten,körübelül 3 hetet.Ezalatt megmutattam mindenféle újdonságot,amit csak lehetett,Ő pedig emlékeztetett milyen is egy démoni nő. Naellával nem sikerült beszélnem,pedig szerettem volna,de Deliah túlontúl ragaszkodott a testhez,s hogy használhassa.Már-már azt hittem nem lesz ezzel így semmi probléma,amikor is először kérte,hogy egyedül mehessen el.Gondoltam,úgyis itt az ideje,az utat tudja,adtam Neki egy kulcsot,elment.Este 7 óra fele ért vissza,kissé kipirultan,némileg sápadtan.De mikor megkérdeztem mi baj van,csak morgott valami olyasmit,hogy:-azt hitte eltévedt,s megrémült picit. Átöleltem és éreztem,hogy reszket a karjaimban.Nyugtatgató szavaimra nem válaszolt,lefeküdt aludni.
Az elkövetkezendő napokban korán kelt és későn jött haza.Kérdéseimre alig válaszolt valamit,amikről lerít hogy hazugság(csak a parkban voltam,kutyákat nézegettem,
játszótéren voltam nézelődni stb),s a legidegesítőbb,hogy mindig feszült volt,s kissé riadt is.És mintha a szeme is máshogy fénylett volna azokban az időkben.Igen,azóta
rájöttem ezeknek az okára,s átkozom magam ostobaságomért,de hát mindig utólag okosabb az ember/esetünkben én/.Egyik nap meguntam ezt,s úgy döntöttem követni
fogom Őt.Lefedtem magam(a lefedés kb annyit tesz,hogy elrejted a valódat a látók elől,értsd:esetünkben elrejtem a démoniságom kisugárzását olyan emberek,lények előtt
akik látnák,észlelnék)és bőrkabátom felvéve utánaindúltam.Bár nagyon figyelt,szerencsémre mindig akadt egy kis beágazás vagy egy oszlop ahol elrejtőzhettem.Másfélóra
telt el így.Feltűnt hogy olykor ugyanoda lyukadunk ki(gondolom nem bízta a véletlenre) de végül odaértünk egy romos épülethez.Kissé távolabbról figyeltem,ahogy mégegyszer körülnéz,majd kopog kétszer,majd háromszor.Az ajtó kinyílt,s Ő besurrant.A távolból is láttam,hogy viszonylag alacsonyan is vannak ablakok,igaz ráccsal,de ezt majd megoldjuk.Ennyi elég volt,hazamentem pihenni.Este nyolckor ért haza,én a konyhában dohányoztam.Köszöntem neki,s ennyi.Jóéjt kívánt, lefeküdt.Ahogy bezárta a háló ajtaját,én elvettem a kulcsát,s az enyémmel együtt elindúltam kifelé.Azért írtam egy cetlit,hogy elmentem meginni egy sört,ki tudja,hátha felébred a lelkem.
Hamar odaértem az épülethez,tél lévén hamarabb sötétedett,így viszonylag az árnyékok között tudtam mozogni.Ennek örültem,lévén a fehér hó hamar elárulta volna fekete ruházatom,s még így is eléggé feltünő voltam,de aránylag feltűnés mentesen megérkeztem.Ahogy közeledtem az épület felé,egyre csak egy furcsa érzés kerített hatalmába.Egyfajta várakozásféle érzés volt ez,mintha most történnie kellene valaminek.Nem is tévedtem,várakozásomnak megfelelően hirtelen vörös fények villantak közeledtemre az épület körül,melyek a felrajzolt rúnákból adódtak.Védőrúnák..na szép.Eddig csupán azért nem láthattam őket,mert a fallal egyszínű krétával rajzolták őket.Nem támadtak,lévén h lefedtem magam,s arra járókelő emberek nem is igen láthatták a fényt sem,ha csak nem látó nézi meg a helyet.Közeledtem tovább,kár lenne rejtőzködni,úgyis felfedeztek,így hát elindúltam az ajtó felé.A tervem egyszerű volt.Kopogok kettőt,majd hármat,aztán közlöm hogy De....nem,Naella itt hagyott valamit és engem küldött hogy hozzam el.Ha bejutottam szétnézek,feltérképezem a helyet,majd minél hamarabb eltűnök,s kérdőre vonom Deliahot.Ennek fényében tervezek tovább.
Eljutottam az ajtóig,de mikor kopogtam volna,kinyílt magától,s egy feketébe öltözött srác nyitott ajtót.
-Mit akar itt?
-Jó estét.Naella küldött,mert itt hagyta a pénztárcáját.
Legszebb mosolyomat adtam elő,miközben Ő szúrós pillantásokkal végigmért.
-Ki maga?S kicsoda Naellának?
-Hát,egy régi barátja,s mellesleg velem lakik,csak már fáradt volt és elmagyarázta merre jöjjek és.....-egy jobbhorog szakított félbe.Úgy kapott el,hogy elájultam(hozzáteszem a földet is megfejeltem).A beszélgetős résznek vége volt.

**********

Egy székhez kötözve/ragasztva ébredtem.Homály volt,de azért láttam a szimbólumokat a földön,amiket körém rajzoltak.A legtöbb emberi rajzolósdik nem hatottak volna
rám,de ezek a rúnák,és pecsétek nem ember által kitaláltak voltak,hanem démoniak.Nyugodt voltam.Csak 5 percet káromkodtam,igaz csak azért mert mozgolódást láttam.Meg sem lepődve véltem felfedezni Naellát közeledni,mögötte körübelül 5-6 másik,testesebb alakot.
-Tudtam,hogy követni fogsz,ismerlek egy ideje.
-Remek.
-Nem is érdekel mi történt?
-Nem.
-Akkor most nagyon fogsz unatkozni,mert mielőtt elveszik az erőd,elmesélem.
S így is tett.Beszélt és beszélt.Tényleg untatott.
-A Tanács döntött sorsodról,nem azért vagy itt mert elmenekültél,hanem azért mert így volt megtervezve.Mondjuk,Anyád tényleg megszöktetni akart,míg nem találkozott velem,és....nos hát,míg élt.Engem bíztak meg,hogy kísérjelek,és...(Míg élt...míg élt...míg élt.....de,....) azzal is,hogy találjam meg itt azokat,akik képesek elszedni az erőd.Ez egyszerű volt,hisz simán megtalálni a sötétség vadászait,meg is lepődtem hogy fel se tűnt Neked ez az egész.(és nevet,ne nevess,miért nevetsz?)Csak nem,tényleg szerettél?(s néz rám gúnyosan,de bazd meg!Na és?Úgyse mondok semmit,vajon mennyire vannak levédve itt bent?)Mák,hogy itt volt Naella teste,a lelkét elnyomva tartom,hála Neked,a társai-mert vannak,képzeld okkultisták és vadászok csoportja-az én parancsaimat várják.Felfogták,ha jobban akarnak működni,kell egy vezető odaátról.Hát nem bájos?(s megpördűl örömében,odamegy az egyik alakhoz és arcát simogatja)De kellene az erőd,Ruc,tudod,minél több annál jobb és hát mivel úgyis erre ítéltek,én veszem el.
Így esett,hogy ott ültem a székben körülvéve,dühösen és gyászolva arra várva hogy elvegyék az erőm és meghaljak.Nem volt vicces,ez nem volt az.

12.fejezet: Rohadjatok meg

Mit ne mondjak,jól felhúztak.Az agyam úgy járt,mint egy felpörgetett falióra.Deliah,idézés,erőelvétel,árulás,halál,nem....és így tovább.Bevallom,ha nem lennék olya rohadt értelmes,ott döglöttem volna,de mivel az vagyok,eszembejutott egy ötlet.Becsuktam a szemem és mormolni kezdtem egy ősi idéző varázslatot,melynek a lényege a szellemek megidézése.A Földnek vannak szellemei,melyek arra hivatottak,hogy a hozzánkhasonló lények ne tehessenek kárt az emberekben.Ghaia egyik első törvénye ez,s én éppen Ghaia lényeit akartam megidézni.
-Mit csinálsz?-ordított Deliah,miközben a levegő elkezdett feszültséggel megtelni-Hagyd abba!HAGYD ABBA!-azzal hatalmas pofont adott,ami következtében felborúlt a szék,de megállíthatatlanul mormoltam tovább.
-Ki merészel megzavarni minket?-ősnyelven szólaltak meg,amit az a hat gyökér biztos hogy nem ismert.Hát sikerült.Megidéztem két figyelőt Ghaiatól.
-Ez a nő,Deliah,a pokol 10.ik síkjáról feljött,s elfoglalta egy ártatlan ember testét,elnyomva annak gazdájának lelkét.Ghaia első törvénye kimondja,hogy ez főbenjáró bűn errefelé,ezért nem hagyhattam szó nélkül.Azok pedig a társai,akik segédkeztek neki.
Csendben figyeltek,így visszagondolva elég hülyén nézhettem ki fetrengve egy székhez kötözve...Persze,az elhangzottakat nézve ez mellékes volt.
-Igaz ez,Deliah?Árulások démona?
Látnotok kellett volna dühös arcát,ahogy majd felrobbant a méregtől.Igen,ilyen az amikor valaki nem számít valamire.
Csak annyit tudott mondani:-Igen.-Aztán az események felgyorsúltak,egy hatalmas villanást lehetett látni majd kinyitva a szemem azt láttam,hogy Naella teste,és hat segédje a földön hever.Kezeimről eltűntek a székhez kötöző cuccok,így felálltam.Akkor láttam,hogy nem tűntek még el a lények,így vártam tovább az eseményeket.
-Ruc,a 9.ik démoni síkról,régóta figyelünk.(fasza-.-),s tudjuk,hogy menekülsz.Láttuk,hogy Deliahot kirakta a testbe és azt is hogyan.Csak azért nem szóltunk bele,mert a nő beleegyezett.Szabadakarat,viszont kezdett túlzásokba esni,ezért nem hagyhattuk a továbbiakban itt.Te,csupán mellékes szereplője vagy ennek,de örülök,hogy megidéztél minket.Teszünk egy ajánlatott,amit jól gondolj át,mielőtt válaszolnál rá.
Sakk.
-Hallgatom,az ajánlatot.
-Hosszas elmélkedés után úgy döntöttünk,két választási lehetőséget adunk.Az első.Láttuk mire vagy képes,ezért Ghaia szolgálatába helyezünk,mint fejvadász,s emellé megkapod a jelenlegi erődhöz a mi erőnk egy részét,így féllénnyé,ugyanakkor erősebbé téve Téged.
-És mi a másik?
-Nem hagyhatjuk,hogy egy szökött démon ezen a síkon bújkáljon,hisz ez sok kellemetlenséget okozna.A ti fajotokbéli fejvadászok csoportjait,átkok ezreit stb.Ezért elvesszük emlékeid és erőd,így emberré téve újra Téged,s a nyugalmat előidézve.
-Rohadjatok meg!-Azzal kifelé vettem az irányt.
-Egy nap gondolkodási időt kapsz!
Majd úgy tűntek el ahogy jöttek.

13.rész:Döntés és tanúlság

A lakásomba vezető visszaúton végig gondolkodtam.Elárult ember,elárult démon,és olyan opciókat kaptam,amik se így,se úgy nem a legjobbak.,,Patt" ahogy szokták az ilyen helyzetekre használni.Bízni akartam és bíztam,aztán megszívtam.De ez mindig is így volt.Mikor még nem emlékeztem is folyamatosan árulásokkal találtam szembe magam.A szüleim is elárultak,a barátaim is,most meg ezek....Nem akartam újra ember lenni csupán,ezért minden undorom ellenére is tudtam,hogy elfogadom ezt a ,,féllényfejvadászosdi"-t.A magam kis módján levontam a tanúlságom:Ne bízz senkiben!Egyszerű,nem?Már nem próbálkozok.Holnap jönnek a lények és elfogadom az ajánlatot.Közben hazaérkeztem és lefekvéshez készülődtem...Ó,nem is oly rég még feküdt mellettem valaki....Hülye!Becsukva szemeim utolsó eredeti formámbéli álmomba zuhantam....
***********
-Ruc...Ruc!Ébredj,hahó!
Kinyitottam szemem,némineműleg káromkodva,hogy:-Deliah hagyjál már...Ráérek még....-majd eszembejutott minden,s rögvest kipattant a szemem,hogy megnézzem ki tört be hozzám.Elakadt a szavam.....
-De Te...
-Igen.
-Akkor hogy....hogyan?
-Nem lényeges.-Anyám mosolygott rám,miközben tisztáztuk,hogy halott.Vicces,mi?
-Mit keresel itt?
-Segítek.Bárhogy is döntesz,akarom,hogy tudd,hogy Veled leszek.Csak gondolnod kell rám,s szólok hozzád.Benned leszek!
Fehér fény vakított,s valami a mellkason taszított,mintha energia áramlana bele.Sötétség,és....
***************
....felébredtem.Reggel volt,kicsit bizserget a testem,de kellemesen,nem idegesítően.Reggeliztem,elszívtam egy cigit,megittam a kis kávém és felöltöztem.Szinte öntudatlanúl,megszokásból....Kiléptem az utcára és visszamentem a házhoz.A felparázsló rúnákat hidegen hagyva berúgtam az ajtót.Még egyszer utóljára....Ott volt Naella és hat társa.Kábultnak látszódtak,s mikor megpillantottak,rémültnek is.
-Mit keresel itt?-szólt szinte sikítva Naella.Nem válaszoltam.Elléptem mellette és odamentem hat társához,majd előkapva a késem egy-egy gyors vágással elvágtam a torkukat.Rögvest odaugrottam a sikoltozó Naellához és megragadtam.
-Édesem.Ezt nevezik bosszúnak....az én utolsó démoni bosszúm ez.Szükségem van a lelkükre,Te pedig a szolgám leszel!-azzal egy magamhoz kötő pecsétet kezdtem belekarcolni a nyakába.Vergődött de sikerül.-JACKPOT!Most már az enyém vagy!
Hat társának véréből felrajzoltam egy kört és a szükséges rúnákat,na és persze a pentagrammot.A testeket a közepére húztam,bekentem az arcom és a kezem,majd azt felemelve mormolni kezdtem.Megidéztem a lelküket,a magamévá tettem ezzel a vérrituáléval,s beleirányítottam azokat a kezemen levő ezüst gyűrűbe.Találtam vizet és megmosakodtam.Estig ott üldögéltem,meditálva.Naella elszaladt,de tudtam csak hívnom kell és megjelenik.Tehetetlen ezellen.Végül megjelent a két őrző.
-Veszélyes vizekre tévedtél Ruc.Bűntetésed a döntésedtől függ.
-Elfogadom az ajánlatot.Várom az áldozat nevét,és az árát.
-Rendben,de előbb...
Két energiagömböt készítettek.Hasonlót ahhoz,amit nem rég Lilithnek csináltam még az emlékekből,de ez sűrűbb volt,és fehéren fénylett.
-Íme,Ruc,a démonból lett féllény másik fele.Megkötlek!Ghaia nevében használódhatsz.Légy eggyé ezzel a lénnyel,légy bölcs és erős ha kell.
Összekapcsoltak a két gömböt egy gömbbé,majd minden teketória nélkül hozzámvágták.Mérhetetlenül nagy fájdalmat éreztem,égést,mely rosszabb minden földön ismert égésnél.Testem és szemeim fehéren izzottak,árnyak csapódtak ki,majd váltak eggyé a fény lényeivel.Összeestem,remegtem mint egy epilepsziás...
-S a neved ezentúl:Ruclyer,a szürke fejvadász.
Elájultam.

Utószó.

Érzéketlenség....tettek bűntudat nélkül.Ennyi maradt a régi énemből.Irányítható hatalmasság vagyok.Istenekéhez hasonlatos erőm az igazság nevében öl.Nem szerethetek.Nem lehetnek barátaim.Nem élhetek.Örök társam a magány és a fájdalom.Nincs kiút,nincs nyugalmam,még itt,egy 10emeletes ház tetején sem.Minden pillanat ajándék,melyben öntudatlanúl vergődöm...álmodom,vágyok,de csak az örök fájdalom a jussom.Ez lettem.Egy kétlábon járó szenvedés és gyilkológép.Sokezer kérdés van a fejemben,kevés válasszal.Szabad akartam lenni...íme a végeredmény.Megéri hát küzdeni?Megéri akármiért is küzdeni?Vajon ki adhat rá választ?Van olyan aki tudna egyáltalán?Ki tudja...ki tudja....A levegőben enyhe feszültséget lehetett érezni.Meg se fordúltam.
-Ruclyer.Pár okkultista megnyitott 3 kaput és démonok százai jönnek át.Menj,zárd be őket,s ne hagyd a végső lényt megidézniük.
-Miért,ki az?
-Azathoth.Menj!
-Értettem.
Megéri küzdeni?Nem tudom.De mennem kell előre,míg világ a világ.Nincs választásom.Elvették.MIndig elveszik a lehetőségeket...

Vége
(előkészületben:Pokolból pokolba)

Ennyit

Ennyit erről.

... ezt minek ? ...

Igaza van Gyula bátyónak, nem igen néztem fel ide - már én sem. Még két napom van három komolyabb anyag befejezésére - pontosabban akkor jár le a határidő, és ha addig összejön valami, akkor az mehet megmérettetésre ...
Szóval csak azután fogom ezt olvasni.
Ezért van a fura subject: ezt minek is írtam? Csak hogy a grafomán énemnek is adjak valamit ...

Végre!

Hurrá! Végre lesz megint mit olvasnom! ~Vigyor.~
Ha már az enyémeket nem olvassa senki. ~Morc.~

Hm.

Küldtem műveket.

Uff

Hát! :D

ugye

milyen kis hamis vagyok,mi? :)

..

Egy részt még nincs kész, másrészt jól eltűntél:P

--

kis áruló...:D (nem én olvashattam először) :"(

:)

:)

spéci ritmushangszer: soul tam

szóltam, mivel kérted :)

[spéci ritmushangszer: soul tam]

:

Van folytatás, ha érdekel valakit szóljon.

Hm.

Az egy régi blog,amit káoszban hagytam jelképesen mutatva,hogy megszűnt.Mondjuk nekem tetszik az összképe...no mindegy.
A jelenlegi blogom: http://inmydarkcircus.blogspot.com/ - s van még egy ahol társzerkesztőként vagyok jelen,ha valakit érdekel(okkult blognak mondták,de szerintem mindenki döntse el maga): http://thewaftofdestiny.blogspot.com/
üdv,dark

lehet linkelni

Nekünk lehet linkelni.
Nem ellenőrizzük azt, ami írsz: hiszünk neked.
De ettől függetlenül, amikor szerkeszted a postod, akkor lehet a linket egy hívószó alá pakolni, de egyszerűen, lazán bele is írhatod a szövegbe, mondjuk így : http://darkhero.blog.hu/ .


Egyébként itt is lehet bloggolni: a Xilka és a Daiku részleg az blogként üzemel.

Elkezdtem.

Elkezdtem a blogomra is publikálni ezt,s ezenfelül még a többi úgy nevezett művemet is ott fogom,ha netán érdekel valakit.Nem tom lehet e linkelni,de ha érdekel valakit írjon rám és megadom a címét.
üdv dark

nem "ehhez képest"

Ne hasonlítsd!
Hogy mer lenni a hangya, amikor ott a katica és az már pöttyös!

előre félek...

...asszem az én próbálkozásom ehhez képest harmatgyenge lesz :(

:)

Gratulálok! És köszönöm, így újult erővel látok neki az írásgyakos házimnak, amit holnap kell beadni.*hálás mosoly*

"és még erőltetett hepiend

"és még erőltetett hepiend sincs"
Minek ide? Esetleg happymiddle , bár nincs ilyen szó, de létre hozhatjuk :-)
Így jó, ahogy van. Gyula kicikizhetné, de ő a mangát se szereti, akkor meg nem érdekes. Mondjuk a Gergő sorozatból az kis tündérlányka, Tanarilla, kifejezetten mangarajzban lenne jó. Esetleg a képregényalap abban a francia gót stílusban menne, és a tündék mangában, a magyar táltosok Zórád Ernő rajzstílusában, a Gyökérgyötrő törpék Peyo elemekkel ... Stílusmontázs. Bemutató a Montázsban. :-)

Nekem már volt....

...szerencsém olvasni "megjelenés előtt", nekem is nagyon tetszett. A felmerült félreértéseket pedig már tisztáztuk, szóval csak a gratuláció maradt, és a saját ihletek szövögetése. Le a cilinderrel, Darkhero! *megsüvegel*

:)

Örülök,hogy tetszett Nektek.

lájk

...és még erőltetett hepiend sincs. *emelné kaplapját, ha lenne, így azonban csak vigyorog*

Nem lehetne abba ...

Elolvastam. Nem lehetne ABBA helyett Jetro Tull? :-)
(Bocs, nem tudtam kihagyni.)
Szóval jó. Történetvezetése folyamatos, nincsen logikai ellentmondás (azt hiszem három elgépelés, de majd ...), a stílus szintje az eddigi.
Nekem bejött.

végre!

Vélemény?
Ja az nincs, mert még nem olvastam, csak most fogom, de addig is bepostoltam, hogy nehogy leszúrást kapjak inaktivitás miatt :-))