Levelek a 9... 8... 7... és a 6... 5... 4... kapcsán

Alant az eddig érkezett leveleket olvashatjátok, amiket a 987 és 654 könyvek szerzője kapott. Ez a rovat természetesen folyamatosan bővül - ha írtok.

Feladó: Porkoláb Róbert
Dátum: Fri, 14 Dec 2007
Tárgy: Jó volt

Szeretném még érezni mindazt, amit e köny lapjain olvastam folytassák!!!!!!!!!!!!!!
...............................
Feladó: Mary White
Dátum: Sat, 15 Dec 2007
Tárgy: Lili/Lilith

Ha nem haragszik, meg is magyaráznám. Talán könnyebb azt elhinnem, hogy ez egy rémálomszerű mese, mint hogy egy beteg lány képzelgései, amiket ő valóságnak él meg. Bár nem jó az "elhinni" szó, mert ez 'csak' egy történet... Vagy mégsem? A körülírások a könyv elején, annyira találóak voltak, szinte láttam magam előtt a tipikus plázacicákat, az izomagyúakat és a többieket, néha még nevethetnékem is volt, hogy ez mennyire találó vagy milyen ötletesen lett leírva, de utána minden egyre sötétebb lett. Igazándiból meglepődtem a könyv komorságán, az Álomfogó sorozat után ez elég erős váltás volt. A végén pedig ez a kettőscsavar, teljesen megkavart... Ráadásul az utolsó fejezetekben a doki kétszer is elmondja ugyanazt, csak másodszor már Lil is ott van és ez még jobban összezavart. Nem igazán értettem, hogy miért és hogyan lehet, hogy teljesen ugyanaz a szöveg hangozzon el, ha a normális világot vizsgáljuk. A végefelé már rendesen borsódzott a hátam, pedig nem vagyok egy nagyon ijedős fajta, de a könyv elég hatásosra sikerült... Épp ezért érdekel a démoni világ további sorsa, úgy is, ha Lili van és úgy is, ha Lilith. Tehát köszönöm az élményt. Más volt, mint az álomfogók, nagyon is, de maradandó. Továbbra is pozitívum, hogy most játszodik, Budapesten, olyan helyeken, ahol már jártam. A társadalomleírás és társadalom kritika, amit én kiolvastam a regényből, igen tanulságos volt és én csak bólogathattam hozzá.
Köszönöm! (Remélem, hogy nem csak egy szkript fut végig a leveleken, csak azt nézve, hogy milyen szót küldök.) Tisztelettel és várva a folytatást:
Nevotil
......................................
Kedves Gyula bátyó!

Akkor én is visszategeznék, ha nem gond :) Örülök neki, hogy ez nem a Te stílusod, elnézést, ha a feltételezés is sértő volt, sajnos túlságosan is a számítógépes világban élek és ilyen dolgok jutnak eszembe. (ezért kicsit sajnáltam is, hogy kocka démon nem volt;), vagy csak nem olvastam elég figyelmesen...) Most egy kicsit megint megkavarodtam. Azt értem, hogy két fajta nézőpont van benne (valóság-alternatív valóság), de akkor amikor a doktor beszél az anyukával, az az anya valósága, igaz? De amikor Lilyvel beszél, akkor az anya is ott van és az végülis ugyanúgy az anya valósága, nem? Bár azt hiszem kezdem megérteni, csak kicsit nehéz összeraknom magamban a dolgokat... Szóval minden viszonyítás kérdése? Akkor most mi is az igazság? Azt hiszem ez csak költői kérdés részemről... Igazándiból ez egy olyan könyv, amit eléggé meg kell emészteni, de ez nem baj, szeretem, ha valamin el kell gondolkozni és ezen bőven lesz mit. Talán az volt benne a legfélelmetesebb, hogy igaz is lehet. Vagy csak nem is csak lehet... Azt hiszem ez volt, ami igazán megragadott és elborzasztott. Bár elég " Mikorra várható a folytatás? Oh és még egy dolog! Honnan jött az ötlet, ha kérdezhetem? Köszönöm szépen a választ, nagyon örültem neki :) További szép napot! Zsuzsi (Nevotil)
...........................VÁLASZ:
Kedves Zsuzsi vagy Nevotil [melyiket szereted jobban?]!

Naná, hogy a tegezés oda-vissza érvényes!
Azt hiszem, nem kell ilyen mélyen töprengeni a „megoldáson”, mert nincs megoldás, vagy pontosabban az a megoldás, amit érzel. Valóban, ez már filózófia, mert vajon mi a valóság? Amit annak érzünk, vagy amit mások is ugyanúgy látnak, vagy… Ebbe tényleg bele lehet kavarodni, erről szól a könyv. A lényeg, hogy tényleg élnek közöttünk, akik látják a nyakunkban ülő démonokat. Vajon biztos, hogy ők az őrültek? Ez pedig válasz is az egyik kérdésedre: innen jött az ötlet – ismerek ilyen embereket. A folytatás pedig valószínűleg jövő év végére lesz kész. Remélem. Sok mosolyt neked, s ha tényleg tetszett, ajánld másnak is, kérlek.
Szia

Gyula bátyó
..............................VÁLASZ A VÁLASZRA:
Kedves Gyula bátyó!

Nem is tudom melyiket szeretem jobban, de mégiscsak Zsuzsi a nevem, nem kéne álnéven írogatnom, de azt is szeretem :) Az biztos, hogy bele kavarodtam. Akkor maradjunk az érzéseknél, aztán ki tudja...? Sokszor hallottam már, hogy egy őrültnek/betegnek titulált ember mond ki olyan életigazságokat, hogy az ember álla a földön koppan. Az biztos, hogy sok mindent máshogy látnak, talán jobban is mint mi "normálisak". Ez is megint viszonyítás kérdése. Ma amikor a tömegben vártam a buszra, körbekémleltem, hogy hátha látok valami számomra furcsát az emberek nyakában, sajnos vagy nem sajnos, de nem láttam, viszont jó volt egy kicsit ezen gondolkodni. Pont, mint az álomfogók után :) Mondjuk akkor inkább az foglalkoztatott, hogy milyen lehet az én segítőállatom. Ez még mindig érdekel ;) Az elég hamar :) Ha már tervbe van véve egy határidő, akkor nem aggódom. Amint sikerül írnom egy normális ajánlót, fel is töltöm hozzánk a többi "Böszörményi Gyula:..." ajánló mellé. Bár nem hiszem, hogy hatásosabb lenne, mint a metrós hirdetés, én is onnan tudtam meg, hogy megjelent és lám rá két napra a barátnőmnél pont ott volt a könyv már kiolvasva és kölcsönadta :) A mosolyokat köszönöm, megkaptam, azért vagyok ilyen csicsergős hangulatban.:D Elnézést érte, de már rámfért ez a csepnyi jókedv és kihasználom, amíg tart :) Oh, mielőtt elfelejtem még egy kérdésem lenne: a grammaton szó honnan jött? Csak mert van egy tippem, ami először eszembe jutott róla és furdal a kíváncsiság, hogy jól gondoltam-e :) Sok-sok időt és ihletet kívánok az íráshoz! Szép napot!
Zsuzsi
..................................
Üzenet küldője: Jámbrik Annamária [Anna]

Téma: könyv
Feladás dátuma: december 18., 17:49

Nagyon tetszik a 9...8...7... című könyve.Hogyan jutott eszébe ez az ötlet?
............................
Feladó: Lakatos Tamas
Dátum: Mon, 17 Dec 2007
Tárgy: 9... 8... 7...

És még azt szeretném kérdezni, hogy ez a könyv egy új sorozat első része, mely a Remálom könyvek nevet viseli?
Minden tiszteletem az írónak, Lakatos Tamas .
............................
Kedves Gyula bátyó!

Tegnap mikor elvittem a könyvet a suliba, hogy ajánljam az egyik osztálytársnőmnek, többen az osztályomból felfigyeltek a kötetre, s megkértek hogy majd nekik is adjam kölcsön. Itt Romániában, ahol élek, még ez a regénz nem jelent meg, s nem igazan lehet ilyen témáju könyvekről hallani. Ha netalán elkeszülne a második kötet, akkor ha nem lenne túl nagy kérés, akkor jól lenne ha a címet megemlítené, hogy tudjak majd valahogy utánanézni. Ezen felül még annyit szeretnék megkérdezni, hogy az a 14-es karika az a korhatart jelzi-e? Őszinte tisztelettel
Lakatos Tamás.
.............................
Feladó: Árvai Henrietta
Dátum: Fri, 21 Dec 2007
Tárgy: 9...8...7...

Nagyon tetszett a könyv, a végén viszont megijedtem hogy tényleg csak kitalálta az egész démonvilágot magának. Ezért LILITH sorsát szeretném megtudni. Nagyszerű a könyv!
...........................
Feladó: Oravecz Ivett
Dátum: Fri, 21 Dec 2007
Tárgy: LILITH

Ha Lili újra megbetegedik, akkor az anyja és Salamon Doktor nem veszik észre? Mi az, ami miatt még mindig nem gyógyult meg? És milyen utakat kell még bejárnia a gyógyulásig... Synerella továbra is a képzelete szülöttje, a rossz oldala, most ellene akar harcolni? Dehát nem halt meg? Lili miért lett újra depressziós, és hogyan tudja legyőzni? És ha úgy érzi, hogy meggyógyult, akkor hogyan folytathatta közben Synerella és a Fenevad történetét? És Egyébként ezt az érzést, amit a könyvet olvasva a beleérzéssel tapasztalunk meg, ahogy átvesszük a főhős érzéseit, nem csak a könyvet olvasva érezzük, mi, 15-16-17évesek, itt, Budapesten. Lilith és Lili történetét olvasva közelinek érzem a történteket, mert ez a valóság, ami Lilivel történik.
..............................
Feladó: Hammer Dániel
Dátum: Wed, 26 Dec 2007

Nagyon jó a könyv!!!!!!!!!!!!!
........................
Feladó: Krisztián Wimmer
Dátum: Wed, 26 Dec 2007

Szervusz Gyula!:)
Nemtudom te olvasod e ezeket az e-mailokat végig, de ragaszkodtam ehhez a személyes üdvözlethez.:) Hogy őszinte legyek, szeretem a könyveidet... Nem sorolnám, de szinte mindegyiket végig olvastam... Ahogy a"9..8..7.."-et is elolvastam, hát igen mostanra sikerült befejeznem, adott a rossz tulajdonság, a jó könyveket sokáig olvasom... Ergó nem alszom majd este. Ami a könyv folytatását illeti... Mivel az egész könyv Lilithről szólt, ezért persze az övét kellene folytatnod, hiszen Lili élete nem annyira izgalmas... Jó világot raktál össze, a változatosság kedvéért: Megint. Folytasd kérlek, ahogy a mi világunkban küzd a démoni hatalom ellen... Szóval: LILITH Remélem nem vesztegettem az idődet, és gratulálok az eddig megírt könyveidhez!
Ui.: 12. kerületben lakom... :D jó úgy olvasni a dolgokat, hogy tudom holvannak:D Hertelendy utca 3 bekerülhetne a foyltatásba?:D
Üdv
W. Krisztián (RushMore)
.................................
Feladó: Ducky
Dátum: Sun, 23 Dec 2007
Tárgy: vélemény

Lili nincs meg Lilith élkül és Lilith sem teljes Lili nélkül. Nem lehet egyet kiválasztani és az ő szálán végig futtatni a történetet, mert akkor nem lesz teljes. Ez az én véleményem.
Ha lesz folytatása a könyvnek (reméljük lesz) akkor ugyan úgy szerepet kell hogy kapjon mind a kettő hasonló formában, mint a 9...8...7...-ben. Ez az a tipikus könyv, amit a kezébe vesz az ember és nem tudja letenni, mert gördülékeny a cselekmény és érdekes s így sikerült nekem is 2 nap alatt elolvasni. Várom a folytatást! Dorina
................................
Feladó: Krassó Tímea
Dátum: Thu, 27 Dec 2007
Tárgy: 9...8...7...

Megjegyzés: a démoni megközelítés iszonyat izgalmassá tette az egész történetet...kár lenne visszacsöppenni a démonmentes világba.
...............................
Feladó: Hevesi Alexandra
Dátum: Thu, 27 Dec 2007

Kedves Gyula!
Én 13 éves vagyok, de túl vagyok nagyon sok könyvön...Már a Gergő-könyvek kapcsán is szívesen írtam volna,mert olyan könyvel nem találkoztam még aminek ilyen kézzelfogható üzenete volt!Imádom, és bár a Harry Pottert most olvasom tizenhatodszorra,állítom hogy a Gergő könyvek jobbak mert üzenetük van,nem is akármilyen de most Lilithről van szó.Vagy Liliről. De a két lány ugyanaz. Az a világ amit most élünk már ilyen csak a démonokat nem látni,és egyelőre nem kötelező üresfejűvé válni,csak ajánlatos.Mert kirekesztenek.Most itt könnyen állíthatnám hogy én soha nem fogadok magamba démont és mégis félek hogy ha az így folytatódik van egy kicsi esély rá.Mert tudom hogy ön látja amit én tapasztalok.A kortársaim megőrültek...A velem egykorú lányok minibe illegetik megukata plázákban a fiúk(tisztelet a kivételnek)nem ismerik hírből se az udvariasságot.Lassan már a jó szülő se lehet olyan amilyen szeretne mert dolgoznia kell hogy megéljen a család!Ebből úgy látszik hogy pesszimiste vagyok.Ez nem igaz.Csak voltam.De látom hogy van aki látja ezt és próbálja megváltoztatni mert Ön ezt teszi!Ezekből a könyvekből merítek erőt hogy legyen erő az optimizmushoz hogy magamból és a környezetemből mindennap próbálok démont űzni.Lilinek boldog vége lenne azzal hogy meggyógyult boldog az anyukájával.Ilyen már csak nagyon ritkán van,az ő életében ugyanúgy ott vannak a démonok csak nem látja őket.A Lilith befejezés sokkal valóságosabb,főleg mert annak folytatása is van amit már nagyon várok! Nagyon köszönöm hogy ilyen remek könyveket ír aminek segítségével ez a világ is jobb irányba halad majd! Remélem válaszol de ha nem az se baj örök hálával:

Hevesi Alexandra
...........................
Feladó: Takács Timea
Dátum: Sat, 29 Dec 2007

Sziasztok!!
Jó pár kérdés merült fel bennem ennek a nagyszerű regénynek az olvasása alatt...
Örülnék ha tudnátok ezekre válaszolni:
1. Lesz, vagy várható folytatás?????
Amennyiben folytatás várható a következő kérdésekre nem várok választ, mivel remélem a következőkben a regényből tudok meg mindent! De ha nem lesz következő rész, kérlek válaszoljatok:
1. Mi történt a temetőben Lilivel? Újra beteg lett és képzelődik??
2. Mi történt a papával és alkesz démonával?
3. Lilith sorsa mi lesz, a Fenevaddal való találokzása után??
Előre is köszönöm a válaszokat!!!!!!!!
Ill. gratulálok B.Gyulának ehhez a határokat nem ismerő, végtelenül jó, szemet felnyitó könyvhöz!!!!
Egy lány, akit magával ragadott az eddig leleplezett VALÓSÁG: Timi
...........................
Feladó: Nagy Kamilla
Dátum: Sun, 30 Dec 2007
Tárgy: 9...8...7

Én már csak olyan vagyok, akinek bizony támadnak gondolatai egy könyv kapcsán, s ha nem nagy baj, le is írom őket: Névnapomra egy doboz formájú csomagot nyújtott át mosolyogva a családom. Sok ölelgetés, puszi miegymás után végre elkezdhettem kibontani. Már előtte kitapintottam, mi is lehet benne. S lám, úgy tűnik, ebben mégis jó vagyok: az elő kerülő DVD-t félretéve azonnal a könyvet vettem a kezembe. Tisztán emlékeztem a borítójára, én magam könyörögtem Anyának, hogy rendelje már meg nekem (a sok másik különböző kötet mellett). Kinyitottam. És nem tudtam becsukni. Anya arca zökkentett ki egy alkalommal: amikor játékosan megfenyegetett, hogy több könyvet nem is kapok, mert nem érdemes, úgyis rögtön elolvasom. Könyvvel e kezembe, olvasás közben sétáltam keresztül a házon s be a szobámba-hát, ebben van gyakorlatom. Pár óra alatt elolvastam, s bár szeretek fogalmazni (megjegyzem, nem ilyen hosszúra akartam nyújtani ezt az e-mailt, így elnézést kérek, remélem nem probléma :)) most mégsem tudom milyen szóval jellemezhetném. Kezdem hát: szuper, fantasztikus, egyszerűen imádom! Bár igaz lenne az egész történet. Úgy sokkal könnyebben tudnám elfogadni az embereket, pláne azokat, akik két évvel ezelőtt teljesen kiközösítettek az osztályomból. A lányokat valószínűleg asmó démon szállhatta meg...vagy valami rondább. (Szerencsére most még egy évig a párhuzamos osztályba járok, és remekül érzem magam:sok év óta előszőr végre vannak barátaim. Megnyugodtam, talán nem bennem volt a hiba nagy része.) Lilithet, vagy Lilit (inkább az előbbit) épp úgy megszerettem, mint Gergőt, Zsófit, Monyákos Tubát és Jonatánt. Köszönöm a mesét!
Nagy Kamilla
.................................
Feladó: Vincze Ágnes
Dátum: Sun, 30 Dec 2007

Kár volt összekeverni a valóságot az álomvilággal. Az őrültségről születtek már mesterművek, amik hitelesek, hiszen írójuk előzőleg hosszan tanulmányozta a témát, vagy ő maga is elmebeteg volt. A mese démonvilágát viszont nem jó összekeverni a valóság démonvilágával, mert így mindkettőben kételkedünk. Így nem mese, nem valóság. Még akkor sem, ha a mese összes démona valóságos szereplője az emberi természetnek, mint az alkesz démon, stb.. Az őrüleben valósnak tudatosítani illúzióromboló,s aki mesét akar, csalódik. Aki valóságot szeretne, az pedig a megelőző-visszatérő mese miatt. Pedig jó mese, felnőttként is szívesen olvastam. Felébredni viszont a könyv becsukása után szeretek. Bocsánat.
................................
From: Técsi Zita
Sent: Sunday, December 30, 2007
Subject: 9...8...7...

Kedves Gyulabátyó!
Most olvastam ki legújabb könyved,és sok kérdés halmozott fel bennem... Ennek a könyvnek egészen különös,új hangulata van,már nem olyan gyermeki, mint amennyire a Gergő könyvek voltak...Nem is ez a legjobb szó rá!Sokkal inkább sötétebb az a világ,amit leír.És ez éppen nagyon jó,mert áttvitt értelemben,de tökéletesenazonosul a valósággal.Talán éppen attól válik ilyesztővé,hogy megfogható közleségbe van? Kérdésem viszont mindenképp van. Ezért is írok. Én nem értettem meg,hogy a végén azt,hogy Lilith kigyógyul, az valóban megtörténik? És mikor legutoljára találkozik az orrvossal, a betegségébe esik vissza,vagy a kigyógyulása éppen az,ami csak egy álca? És ha igen,akkor az az egész,amit pszichiáterként mond Slomó arról,hogy mi történt a lánnyal a "valóságban" akkor az is csak hazugság? És a végén Lilith mért marad nyugodt? Ebből a sok értelmetlen kérdésből következik az utolsó lehetetlen kérdésem: Lesz folytatása? Tudom nem helyes,hogy ilyen sokat kérdezek, végülis rá kéne jönnöm magamtól, de kiváncsi vagyok. Feszülten várom a válaszod;
Fürge Szarvas /T.Zita/
............................
Feladó: Udvardy Niki
Dátum: Sun, 30 Dec 2007
Tárgy: Könyv befejezés

Lilith sorsa érdekelne inkább.
Tetszett a könyv várom a folytatást:)
Niki
.............................
Feladó: Punk
Dátum: Wed, 2 Jan 2008

LILITH.Szeretnék még ebbr az emailba irni.13 éves vagyok,és nagyon sok jó könyvet olvastam,de csak egy írótol,aki nem is magyar.Egyik kötetében egy vámpirokrol szólo történet van,amiben egy gyerek a főszereplő.A másik remekmüvében amit még nem fejezett be,ennek a kötetnek a Démonvilág nevet adta.Anyukám (hogy végre más irotol is olvassak) megvette ezt a könyvet.Lenyügözö,fordultaos és izgalmas,és ha hozzátehetem,a végén elszomorottam,hogy ujra helyreáll a világ a könyvben.De amikor minden megvilágosodott,eccerüen kiugrottam a börömböl.És ez Magyar könyv! :) Sok gratulácio és remélem minnél hamarabb kijön a folytatása bármelyik szereplörös fog is szólni. Viszlát és köszönöm hogy olvashattam! :)
..........................
Feladó: Toure anita
Dátum: Thu, 3 Jan 2008
Tárgy: 9... 8... 7...

Két ennyire jó befejezés közül igen nehéz választani, és szerintem reménytelen JÓL választani. Lili és Lilith története is valamiképp egy totális pálfordulás, de Lilith-nél végül visszafordul önmagába... Talán ezért is érdekelne engem inkább Lili... De persze ugyanúgy kiváncsi vagyok Lilith-re is, úgyhogy szerintem a választás reménytelen. Talán inkább így kéne írnom: Lili(th):)
..............................
Feladó: miakalulu
Dátum: Mon, 7 Jan 2008
Tárgy: Lilith vagy Lili

Kedves Meseapó!
Végre befejeztem a legújabb könyvedet (1nap XD) a 9...8...7...-et, és a véleményemet oly sok szóval tudnám leírni, tombolnak bennem az érzelmek: egyrészt boldog vagyok, hogy a világnak, amit teremtettél nincs vége, másrészt szomorú, mert Lili/Lilith-nek újabb kalandokban lesz része. Hogy miért tölt el ez szomórúsággal? Mert átérzem a sorsát, hisz Lili/Lilith is olyan egyedül van, mint én. Szeretném , ha végre boldog lenne, bár tudom e főhősnőnek sokat kell még szenvednie! Csodálatos a könyvedet a kezemben tartani, hisz éppoly választó vonalat jelent köztem és az osztálytársaim közt, mint Lilith/Lili fekete dolgai. Mikor meglátják a fekete kiskönyvet, vegyes érzelmek reagálnak... Valaki átnézz rajtam, valaki elhuzza a száját és valaki kikapja a kezeimközül és elolvassa. Így találtam egy ködgrufti lányra. ő is szereti ezt a sötét kalandot és nagyon várja a folytatást, emelett azt üzeni: NAGYON KIRÁLY A KÖNYV! Végezetül csak annyit írnénk, már nagyon várjuk a folytatást és LILITH
UI. : Gratulálok a József Attila dijhoz és kívánom hogy még sok szép mesével ajándékozz meg minket, gyerekeket.
.............................
Feladó: Markó Mónika
Dátum: Sun, 13 Jan 2008
Tárgy: Lilith

Életemben sok könyvet olvastam már, de rájöttem, hogy ez a legjobb...
szeretném, ha sok résszel folytatódna... a Gergő sorozatot is olvasom, de bevallom... ez a könyv jobban tetszik:) 9...8...7...
.............................
Feladó: Szlo
Dátum: Sun, 13 Jan 2008
Tárgy: Lili vagy Lilth?

Tisztelt (hát igazából godnolom elég sokan fogják elolvasni, szóval:) Olvasó!
Most olvastam el a regényt és nem tudom megállni, hogy ne áradozzak róla egy kicsit. Egész nap ezt olvastam, nem tanultam és az ebédhez is úgy kellett lerángatni, annyival magával ragadott a történet és annyira aggódtam Lilithért (vagy inkább Liliért?). Az utolsó oldalon olvastam ezt a "felhívást" (?). Nekem eléggé azt sugalta a dolog, hogy dönthetünk Lili/Lilith sorsáról a továbbiakban. Már akkor éreztem azt a savanyúságot a számban (tényleg így volt) amikor bevillant, hogy ez talán azt jelenti, hogy a történetnek lesz folytatása. Persze azt is elolvasnám, ez nem vitás (a kíváncsiságom nem ismer határokat) de azt hiszem az a könyt már nem lenne az igazi. Így a történet nyitott és mindenkinek szívügye, hogy szegény lányt milyen megpróbáltatások elé löki képzeletében. Ha Lilih énjének lenne igaza, szegény lány összeroppanna, immár véglegesen és azt hiszem Salamon tanár úr (Slomo) is beláthatá végre, hogy ilyen áron nem ragaszkodhat egy gruftihoz. Ha viszont Lili diadalmaskodik, akkor, azt hiszem egy kicsit már ismerve őt, nem fog szólni erről anyjának és megint örlődni fog. Bár remélem, hogy nem jól ismertem és azonnal elmondja anyjának a dolgot. Egyszóval nem hiszem, hogy bármilyen súlya is lenne a véleményemnek, de szerintem ez így jó, ahogy van. Nyitva hagy egy kérdést a történet végén, és ezek a regények a legjobbak. Mert elgodnolkodtat és megmozgatja az ember fantáziáját. Szeretnék gratulálni azoknak, akik részt vettek a könyv létrehozásában (legelőször természetesen Böszörményi Gyulának, aki megírta és mindazoknak akik segítettek megszerkezteni, kinyomtatni, forgalomba helyeztetni.). Ez egy nagyon jó könyv és nagyon örülök enki, hogy elolvashattam! Köszönöm!
Sajermann Zsófia Szonja (de a Szlo becenevem jobb szeretem)
..........................
Tisztelt (nagyon rendes) rendszergazda, (nagyon-nagyon rendes) feleség, (nagyon-nagyon-nagyon jó író) Böszörményi Gyula!

Tudom, hogy az ilyen levelekre már nem szokás (vagy talán nem is illik?) válaszolni de én már a Gergő-s regényeket is olvastam és azok is aaaaaaaannyira tetszettek, hogy anyukám fülét addig rágtam, amíg meg nem vette a követlezőt és következőt. Igazából annyi mondanivalóm (inkább kérdésem) lenne, hogy azt sem tudom, hogy hol kezdjem. Meg, hogy hogyan is fogalmazzam meg mert nem akarok nagyon "nyomulós" lenni vagy ilyenek. Lehet, hogy rosszul tudom (és akkor nagyon nagyon nagy bocsánat előre is), hogy a Gergős regények voltak az első Böszörményi Gyula regények (amik úgy megjelentek). Azt szeretném megkérdezni, hogy a regényekhez általában hogyan jön az ihlet? oké, tudom, hogy bizonyos szinten kell lennie egy belső, saját indíttatás, valami, amit az író ki akar adni magából (mondjuk amikor én "írtam" akkor ezt a "személyes kapcsolatot" nem mindig fedeztem fel öhm.. irományaimban) de aaaaannyira kíváncsi vagyok, hogy például a 9...8...7...-hez hogyan jött az ihlet. Meg még arra is annnnyira kíváncsi vagyok, hogy ahhoz, hogy valaki ki tudjon adatni egy regényt vagy novelláskötetet, szóval ahhoz mi kell? mert nekem a barátnőm azt mondta, hogy az első kiadásoknál saját pénzből kell finanszírozni sok mindent (mondjuk ennél a résznél majdnem leestem a székről döbbenetemben) és annyira kíváncsi lennék, hogy ez hogy zajlott. Mármint Ön rögtön a kiadóba küldte a regényeket vagy hosszas bíztatás után döntött úgy, hogy megpróbálja a dolgot? Amúgy mindig is tetszett tudni, hogy majd egyszer írónak tetszik lenni? huhu, azt hiszem egy kicsit belelendültem a sok kérdésbe és nem akarok feltartani senkit (se a rendszergazdát, sem egy szerető feleséget, se egy nagyon jó írót) szóval zárom soraim és inkább befogom. Juj, azt még muszáj elmondanom (ill. leírnom), hogy azóta is sokat gondolkozom Lili/Lilithről és egyre inkább kezdek belebonyolódni a dologba, de nagyon jó! Még mindig a hatása alatt vagyok! Szlo
..........................
Feladó: Kriszti
Dátum: 2008.01.25.

Kedves Gyula bátyó!
Nagyon tetszett a 9 8 7... című könyv, mikor lesz folytatás? :-D

Kriszti
………………..
Feladó: Csányi Mariann

A szavazatom:LILITH
Szerintem nagyon jó volt ez a könyv, természetesen az utóbbi befejezéssel. már alig várom a folytatást!
..................................
Tárgy: 9... 8... 7...
Dátum: Sun, 10 Feb 2008
Feladó: Major Balint

Tisztelt Címzett!

Mivel nehéz úgy levelet írni, hogy ne legyen címzettje, ezért mivel a könyv 308. oldalán nem közölték, hogy ki kapja meg leveleinket, én a tisztelt Író úrnak küldeném ezt a levelet.
Tehát:
Tisztelt Gyula Bácsi!
Először is szeretném kifejezni tetszésemet, mind ez alapján a könyv alapján ami miatt most írok, mind a többi könyv miatt, amiket más olvastam az Író Úrtól, mert mindig örömöt nyújtanak számomra, hogyha a mindennapok között tudok egy kis időt szakítani rá, hogy belemerülhessek valamelyik történet kalandjába, együtt utazhassak a szereplőkkel ismeretlen világokba, és velük élhessem át kalandjaikat. Bár néha kicsit furák a szereplők, vagy egyes tárgyak nevei, esetleg már idegesítőek kicsit, a parafa dugók (Palackozva 2006) és Nyakfacsar Eduárd (született Csóringer Hortenzia) nevekben a zárójelben szereplő szavak folytonos megismétlése, de a történetek hangulata, a szereplők és a világok még ennek ellenére is csodálatos hangulatot árasztanak, sőt lehet, hogy néhaez teszi tényleg olyan különlegessé egy Böszörményi könyv olvasását. :) És hát akkor amit a könyv hátuljában kérnek,hogy írjak egy szót LILI vagy LILITH, ezt nem teljesen értem, hiszen a kétlány egy, szerintem nem lehet elválasztani a két történetet egymástól, tehát igazából ide írnám mindkettejük nevét, hiszen "mindkettejük" történetét szívesen megismerném... Emellett viszont itt a végén számomra igen furcsa volt, ez a két Zéró című fejezet, ez a folytonos ismétlése (persze kisebbváltoztatásokkal) az előző fejezet leírásának, bár lehet ezzel valami célja volt az Író Úrnak, amire én mégnem jöttem rá, de majd gondolkodom. És kifejezetten érdekes volt, ez a csavar amivel a valóságos környezetbe átmagyarázott történetét az Író Úrnak sikerült visszacsavarnia a fantázia és a misztikum világába. (Mondjuk ez a mondat is kicsit kicsavart lett) Valamint lenne két kérdésem is, az egyik az lenne, hogy lehet-e arról valamit tudni már esetleg, hogy az idén milyen könyvekre számíthatunk az Író Úrtól? A másik pedig azzal kapcsolatos, hogy talán még emlékszik rá az Író Úr, mikor a soproni városi könyvtárban tett látogatást, egy író-olvasó találkozó keretében, amin sikerült nekem is ott lennem, megcsodálhattam Gyula Bácsit, csak akkor még volt egy olyan gond, hogy nem akkor még 0 könyv volt amit az Író úrtól olvastam, és csak utána kezdtem el igazán az Író úr könyveit olvasni, bár már akkor is ott volt a polcon Az ütközeta Meridim felett című remek könyve, és a polcon vártak rám Gergő kalandjai, tehát arra szeretnék ebből kilyukadni, hogy lehet-e tudni, hogy valamikor Sopronba, Győrbe látogat majd a jövőben remélhetőleg Gyula Bácsi? Üdvözlettel: Bálint
------- NÉHÁNY NAPPAL KÉSŐBB -------
Kedves Gyula Bácsi!

Hát akkor először is jobbulást kívánok az Író úrnak, és köszönöm a válaszát, sajnos ez a téli-tavaszi átmeneti idő, mindenkit eléggé kellemetlenül tud érinteni. Hát igen, sajnos itthon eléggé sokszor nincsenek túl jó helyzetben az írók és a kiadók, de reméljük egyszer majd ez is fejlődik valahová és jobban elterjednek a hazai írók művei is, akár külföldre is, mindenesetre ha például az Író Úr, és számos másik Író is olyan népszerű lenne, mint egyes angol és amerikai Írók, akkor nem valószínű, hogy ugyanilyen lehetőségeik lennének a rajongóknak, hogy ilyen, mondhatni barátságos hangulatot tarthassanak az írókkal. Hát most akkor itt bevallom, hogy nem teljesen emlékszem, de mintha mindkét Zéró fejezet alcíme Lili lett volna, és mivel csak egy gyors kölcsönzésre kaptam meg a könyvtárból a könyvet (mivel már négy hete minden héten bejártam, hogy belett-e leltározva, végül kiadták félkészen leltározott állapotban, sebaj, úgyis most volt névnapom, majd nagymamáéktól ezt kérem :)), tehát mivel visszavittem most nem tudok utánaolvasni, de most akkor azt hiszem megértettem, hogy a két Zéró fejezet Lili, és Lilith történetének befejezése lenne, már mint két lehetséges út a továbbiakra, és mivel én mindig is fantasy kedvelő voltam ezért, LILITH-re teszem le a szavazatom. (Esetleg a szavazás állását valahol nyomon lehet követni, vagy ez majd meglepetés lesz, és csak a könyv megjelenésével derül ki?).
> Hát, kb. igen. Egyrészt novemberben jön majd a 6... 5... 4..., és a
> Monyákos Tuba élettörténetének második kötete (ezt írom most, ha épp
> nem tüsszögök).
> Ezen kívül meg kéne írnom a Jonatán 3. kötetét, de nem tudom, erre
> mikor lesz időm. Azt hiszem, jelenleg ennyi várható.
Köszönöm a 2008-as terveinek ismertetését is, örömmel fogom várni a könyvek folytatásait (Palackozva 2008 :)), és mivel ezt nem sikerült pontosan nyomon követnem, rákérdezek, hogy ha jól emlékszem mintha még az író-olvasó találkozón mondta volna az Író Úr, hogy Zsófi történetének is lesz egy harmadik kötete, erről lehet valamit tudni?
> Huh, ez nagyon nehéz dolog. Főleg a távolság miatt, mivel mindkét
> város rettenetesen messze van Tiszakécskétől az otthonomtól. Győrben
> jártam tavaly októberben, mert pont akkor jöttem hazafelé
> Frankfurtból, és megálltam találkozót tartani. Ha hívnak és nyáron
> hívnak (télen utálok utazni), akkor szívesen mennék.
Hát akkor majd azért reménykedem, meg hát ha sikerül meggyőznöm a szüleimet, akkor már most éven talán elengednek valamelyik ilyen nagyobb könyvfesztiválra Budapestre például, és ott talán Gyula Bácsi is ott lesz, de hát ez még biztos sok mindentől függ, de azért jó benne reménykedni, majd meglátjuk.
Köszönöm még egyszer Gyula Bácsi válaszát, és jó egészséget kívánok,
üdvözlettel: Bálint
-----------ISMÉT VALAMIVEL KÉSŐBB-----------
2008.02.25.
Kedves Gyula Bátyó!

Hát remélem én is, hogy valamikor sikerül eljutnom valahova, ahol Gyula bácsi is ott lesz, csak engem ha már elengednek ilyenre, akkor a borsos vasút költséggel is számolva, már valahogy úgy kellene feljutnom, hogy mellette a Cherubion kiadó valamely féle eseményére is eljuthassak, de hát valahogy majd csak megoldódik a probléma. Akkor rendben, így már megértettem, csak valahogy nekem nagyon Lili volt mindkettő, pedig tudom még nézegettem is a fejezet címeket a végén többször, szóval elég fáradt lehettem, általában ennél jobb felismerő képességem van.... Hát nem pontosan névnapra, de a névnapi ajándékomból megveszem a könyvet, pont tíz perce rendeltem meg, igaz a névnapi ajándékot még nem kaptam meg (majd csak most vagy jövő hétvégén megyünk nagymamáékhoz) de voltam olyan rendes magammal, hogy megelőlegezzem magamnak... :D Hát ez pedig egy igazi öröm hír, ha már tavaszra érkezik egy új könyv, remélem sikerül, és tényleg hozzá csaphatom tavasszal a kb. 16. Gyula bátyó által dedikálásra váró könyvekhez, lehet hogy mondjuk ezt egyszerre mind nem tudom elvinni majd egy dedikálásra... Még egyszer köszönök minden hírt (még esetleg felvetem még egyszer a kérdést: lehet-e tudni, hogy melyik szereplő felé hajlik el a szavazás állása, bár ha ez bizalmas nem bolygatom tovább).
Üdvözlettel: Bálint
..............................
Tárgy: Lilith
Dátum: Fri, 8 Feb 2008
Feladó: Tissha

Lilith
Bár az elején pl. szívesen olvasnék 0,5-1 fejezet erejéig Lili életéről, stb., de engem jobban érdekel Lilith története - Végül is róla az egész történet folyamán sokkal többet tudunk meg, és ezáltal sokkalta közelebb is kerül az olvasóhoz. Bár személy szerint az a véleményem, hogy a mű végén is azt a sulykolást kapjuk, hogy Lilith-et válasszuk, bzonyosan sokan választanák esetleg Lilit, bár szerintem abból nem lehet olyan sokmindent kihozni sem - illetve nem olyan módon. Persze, nekem alapvetően tetszik a mú hangulata, és az egész, sookkal jobban meg tudott fogni az, amíg Lilith-tel voltunk, még ha az egészhez szükséges is volt Lili. Hm, ezúton talán el kellene mondanom, hogy nekem egy dolog nem tetszik. A hátborító szövege. Teljesen más a hangulata, a stílusa, mint a műnek, és a mű maga klasszisokkal jobb, mint amit a borító ígérni tud. De a borító elülső fedele kifejezetten tetszik. Ha lehet más tudni, mi lesz a folytatás címe? Bár erre nem várok választ - abban sem vagyok biztos, hogy feltehetek-e ilyen kérdést, ill., hogy ezeket a leveleket olyan dlgozza-e fel, aki tud igazán felelni -, de a megírás és a kiadatás folyamatáról szeretnék hallani valamit... Hogyan került a könyv a nyomdákba, stb... Magam is írogatok néha, és egyszerűen imádnám, ha egyszer sikerülne kiadatni egy könyvemet, valamikor majd... Még ha ez talán nem is fog bekövetkezni, mégis érdekel a téma.
-------------VALAMIVEL KÉSŐBB-----------
Kedves 'Gyula bátyó'!

Uff, igen, sajnálatos módon megvan az a kiemelkedő tehetségem, hogy utólag jöjjek rá olyasmikre, mint teszem azt az aláírás az valahogy... Khöm, lemaradt. Elnézést! (Még ha nem is szép látvány, egy pár percig csak el lehet nézni...) Az, hogy mindkettőből lehet jó könyvet írni, az nem kérdéses - Az összes kérdés legfeljebb annyi lehet, hogy melyik egyszerűbb, de méginkább melyik éri meg jobban, értve ezt úgy, hogy nyílvánvalóan van, akit ez érdekel, van, akit az... Én a magam részéről kitartok Lilith mellett. Lehet sejteni, végül is melyik lesz megírva? Hm, és ezek szerint lesz" 3... 2... 1..." is? =) Nagyjából mikorra várható pl. a második rész? Hm, nos, az első pont talán megy, bár fene se tudja. Akiknek van képem megparancsolni, hogy olvassák el amiket írkálok, azok azt mondják, hogy jók. A napi egy órát túl is teljesítem, főleg, mióta órákon is történetet írok jegyzet helyett. (Paradox módon még a jegyeim is jobbak lettek azóta...). Talán az olvasással sincsenek problémák, persze, amikor épp nincs már mit olvasni itthon... Szerencsére a könyvesbolt nincs túl messze. Nos, a kiadótalálás már problémásabb lesz szerintem, meg a szerencsémet ismerve helyből elzavarnának..." Még ha nem is a szerencse kérdése igazán, persze.Lehetséges, hogy ilyesmit nem illik kérdezni, de egy író írásból kb. mennyire tud megélni? (A semennyire -n kívül. Mert nekem vágyam, hogy lovasoktató legyek, de az sem épp a pénzkeresés netovábbja, tehát nem is igen akarják szüleim se engedni, etc.) Köszönöm a választ, meglepett, hogy kaptam is! További kellemes napot/estét,
Tissha, aki végül is Ildikó...
......................................
Tárgy: 9...8...7...
Dátum: Fri, 8 Feb 2008
Feladó: Leipniker Dániel

LILITH egyértelmű :-)
ha esetleg B. Gyula olvasná az üzenetet akkor nagyon örülnék ha válaszolna mert lenne egy-két gondolatom. :) ha nem sebaj de már nagyon várom a folytatást.
Üdvözlettel: L. Dániel
------------VALAMIVEL KÉSŐBB------------
From: Leipniker Dániel
Sent: Friday, February 22, 2008
Subject: Re: 9...8...7...

Kedves Gyula bátyó!
Huh, nem is tudom hol kezdjem. Nagyon szeretek olvasni és szokásomhoz híven most is könyvet kértem ünnepekre (a most ugyan relatív, mert most-ra a karácsonyt értem, de mindegy) Hosszas hezitálás után két könyv volt ami között döntenem kellett. Az egyik a 9...8...7... a másik meg a Sötét Torony utolsó, hetedik része. Ízlésemeről annyit hogy King fanatikus vagyok, bár nem tőle van a kedvenc könyvem. Az ugyanis George R. R. Martin (szintén amerikai) A Tűz és Jég dala! Rajtuk kívűl szeretem Csáth Gézát, Poe-t stb. 19 évem alatt nagyon sok jó könyvet olvastam. Visszatérve a könyvesboltba, a 9...8...7...-et választottam szerencsére, ugyanis a legjobb haveromtól meg a Sötét Tornyot kaptam :) Sajnos nem nagyon olvasok kortárs magyar irodalmat, mert nem találok témát ami érdekelne, amikor meg találtam régebben, abban meg csalódtam. (Lawrence bácsi) A könyvet hamar elintéztem, mert nagyon olvasmányos, cselekménye sodor magával. Örülök, hogy írhatok magának mert be kell valljam nem egyszer fordult már elő, hogy egy-egy könyv elolvasása után lett volna egy-két kérdésem az íróhoz. Kétlem hogy Pityu válaszolt volna Amerikából. A könyvre rátérve, miért döntött úgy, hogy a Goth stílust képviselők kinézetével ruházza fel a "jókat", úgy értem ködgruftikat? (már amennyire jóknak lehet nevezni őket, hiszen semmiben sem különböznek a többi démonostól) Komolyan érdekelne, hogy egy ilyen eltorzult világban miért az ő stílusuk a pozitív? Vajon azért mert a mostaniban is (ami szerintem nem különb a regénybeli világgal) mások mint az átlag? A kérdés nem azért izgat mert esetleg elítélem őket, hanem csak úgy kíváncsiságból. (testvérem, akinek szintén tetszett a könyve, góth, én meg a melodikus, szinfonikus metalt szeretem) Másik dolog, hogy ha a Teremtés Jogara ilyen egyzserű módon felajánlható egy fődémonnak, akkor a többi ember miért nem élt vele eddig? Mert ki ne akarna emberfeletti erőt és szövetséget egy ilyen erős lénnyel??? Egy zavaró dolog, hogy Lilith anyukája és Salamon doktor között kétszer is lezajlódik ugyanaz a párbeszéd, szóról szóra... Véletlen történt így, vagy van egy olyan mondanivalója amit nem vettem észre? Remélem az utóbbi :) Végezetül amin elég sokat gondolkodtam, hogy ki az igazi? Lilith vagy Lili? Az egész tényleg megtörtént/megtörténik vagy csak egy fantáziadús, érzelmileg felzaklatott lány képzelgései? Ez spoiler tudom, nem is kérek rá választ, de érdekes nagyon és ez tetszik. Ne haragudjon, ha sokat írtam, de oly nehéz abbahagyni, ha már egyszer elkezdi az ember. Remélem semmi rosszat nem írtam, és nagyon örülnék a válasznak :) Tisztelettel:
Egy új olvasója: Dani
ui: lesz valahol, valamikor dedikálás? :)
..................................
Dátum: Thu, 14 Feb 2008
Feladó: Rebák Csaba

Csak azért Lilith, mert érdekel, mit is gondol még az Író úr a mai fiatalságról... elég krirtikus volt ezzel a kötettel:P
..............................
Tárgy: 987
Dátum: Wed, 20 Feb 2008
Feladó: Katalin Sebestyén

Tisztelt Cím!
Levelem inkább az írónak,Böszörményi Gyulának szól.Azt kell,h mondjam,h ez az utóbbi évek legjobb magyar könyve! Vicces,mert azon a környéken lakom,ahol a történet játszódik és fölöttem egy Tóhátiné lakik,aki egy banya :) Egy ilyen könyv versenyezhetne akármelyik manapság "menő" könyvvel . Boldog vagyok,h Magyarországon ilyet is tudnak írni manapság! Alig várom a folytatást! Csak így tovább! Gratulálok :)
Üdvözlettel:
Sebestyén Kata
-----------VALAMIVEL KÉSŐBB-----------
From: Katalin Sebestyén
Sent: Wednesday, February 20, 2008
Subject: 987

Öööm. Nem, azt hiszem nem akartam szavazni, de lehet, hogy Lilith története jobban érdekelne, mert az nagyon mese:). Életkörülményekről, vásárlásmániáról és a világnak megfelelni vágyásról hallok eleget a Külkeren. Talán pont azért fogott meg ez a történet, mert azt mondja el más szemszögből,amivel egész nap a fejemet tömik. Harry Potter helyett inkább ezt a könyvet kéne bevezetni kötelező olvasmányként :) Szép napot!
..........................................
Futar Ivan
February 25, 2008

Kedves Gyula bátyó!
Először is jobbulást. Én Gergő vonalon jutottam el hozzád, Jonatánon keresztül maradtam, és
Lili(th) csak a hab a tortán. Frank Peretti könyve régi, antikvárból gyakran hozzá lehet jutni, újként a GoodNews-nál most nincs, kisebb keresztény könyvesboltokban érdemes rákérdezni. Én hívőként jutottam hozzá. A nagymennyiségű horrorból (többek között) azzal tűnik ki, hogy a szellemi háttere nem csak "juj-jujj", hanem az általunk ismert bibliára alapuló szellemvilágot írja le. Ha jól látom te is innen merítettél (pl. Hénoch evangéliuma [http://hu.wikipedia.org/wiki/Hénokh_könyve], Salamon kulcsainak könyve, Kabbala stb. ..).
Üdvözlettel
Ivan
...............................................
Tárgy: Szavazás és Gondolatok
Dátum: Thu, 28 Feb 2008
Feladó: Lovas Richárd

LILITH!
Hogy miért? Mert az ő ösvénye az izgalmasabb. Érdekes téma lenne Lili, a szegény, őrült lány története is, de Lilith ösvényében több izgalmat érzek. A könyve nagyon tetszett! Egy közeli barátomtól kaptam kölcsön (akit mellesleg, e-mail-váltások által, Ön is ismer), és bár elolvastam még azon a napon, mikor megkaptam (azaz ma), már tervezem egy saját példány beszerzését. Őszintén szólva, nehéz szavakba öntenem az érzéseimet a könnyvvel kapcsolatban. Egyszerűen nem tudom megmondani, miért tetszett annyira. Talán a több mint élvezetes stílus, a magával ragadó világ és a fordulatos történet tette, de nem voltam képes lerakni a könyvet. Miután az első órám elején kézbe fogtam a könyvet és belelapoztam, azóta annyi időre raktam le, míg a buszmegállóban, vagy az MVK Rt. buszain álltam. Magával ragadott a könyv világa. Szinte beszippantott. Néhány pillanatig kész lettem volna elhinni, ha valaki azt mondja, hogy ami a könyvben van, az a valóság. Őszintén szólva kicsit irigylem magát. Nem a helyzetét, hisz soha nem kívánnám senkinek azt, ami Önnel gyermekkorában történt. A díjait sem irigylem, sem az elismerését. Nem, én az Ön tudását irigylem. A tudását és a tehetségét. Tudja, nagyon szeretek írni. Az egyetlen, ámde hatalmas gondom az, hogy nem tudok :D. Az iskolai fogalmazásaim mind tetszettek a tanáraimnak, de ha leülök írni, akkor abból semmi jó nem sül ki. Novellát nem vagyok képes írni. Egyszerűen túl rövid ahhoz, hogy beleférjek a kereteibe. A kisregényeimbe pedig rendre belebukom. Főként azért, mert túl nagy hatással vannak az ötleteimre azon művek, amiket életem során olvastam. Ezt az a barátom is sokszor említi kritikáiban, akitől a 9... 8... 7...-et is kölcsön kaptam. Ő sokkal jobb író nálam, és őt is irigylem emiatt. De mindennél jobban remélem, hogy sikerül véghezvinnie a tervét, miszerint befejezi és kiadatja az általa írt egyik legjobb és leghoszabb művet, a Bolhedor éjszakáját. Gondolom már rájött ki is ő... Ezúton kérem, ne említse neki ezt az e-mailt. Egyébként az buzdított a megírására, hogy ő is írt Önnek, és Ön válaszolt is a levelére. Eddig sosem írtam egyetlen olyan írónak sem, akinek tetszett a műve. Talán féltem. Ki tudja? Most meg úgy tűnik, hogy "fosom a szót", ahogy az általános iskolai osztályfőnőköm mondta annak idején... Remélem nem untattam nagyon ezzel a levéllel. Megértem, ha esetleg nem olvassa végig, vagy nem válaszol rá. De még egyszer szeretném kifejezni csodálatomat, valamint hálámat azért, hogy megírta eme nagyszerű könyvet!
Üdvözlettel: Lovas Richárd
........................................
Tárgy: Imádom!
Dátum: Wed, 12 Mar 2008
Feladó: Bakonyi Orsolya

LILITH
Az Írónak ördöge van!
Orsinak hívnak és imádom ezt a könyvet! Nagyon is hihető, hogy démonlakta világban élünk, csak nem tudunk róla.Remélem nem tűnök szemtelennek, de rengeteg kérdésem lenne! Az első pár kérdésem a démonokhoz kapcsolódik. Mi a lustaság démona? Asmo démonnak hívják a költekezés démonát is? Olvasni is nagyon szeretek, de csak érdekes könyveket olvasok. Nem vagyok budapesti de itt is van "néhány" örögfatty-lakta ember. Az osztályomba szinte csak asmo démon által magszállt lányok járnak, bár még csak 14 évesek. Abaddon démonunk még egyelőre nincs, de valószinüleg jövőre jön néhány.Viszont szinte mindenki a mammonnak él, néha még én is. De ennyit a fecsegő démonomról. Elnézést a sok maszlag miatt és még utoljára megköszönöm az írónak, Böszörményi Gyulának, hogy megírta ezt a fantasztikus könyvet!

U. i.: Bár itt is lenne egy Salamon tanárunk!
……………………….
Tárgy: Lilith
Dátum: Sun, 16 Mar 2008
Feladó: Horvath Nelli

Hello!
A könyved nagyon megfogott, főképp az eleje, mert annyi ötlet van benne, az egész világkép nagyon egyedi és igényes! Kár, hogy a végefelé egy sablonnal próbáltál menekülni a történeted hurkából, aztán a több oldalas ismétlést főképp nem értem, mire volt jó. Szerintem Lilith töérténetét folytasd, abban lehet elég ötlet, látványos elem és hasnolók, amivel jó történetet tudhatsz létrehozni, Lili története elég nyomasztó lenne az elejétől és nehéz beleérezni magunkta egy őrült lány lelkéi életébe. Minden ellenére nagyon megtetszett a könyv és alig várom, hogy legyen folytatás! Sok sikert kíván: Horváth Nelli
.........................................
Dátum: Tue, 25 Mar 2008
Feladó: Fekete Annamária

Olvastam a könyvet, és nagyon tetszett. Azt szeretném, hogy Lilith sorsával fojtatódjon a történet.
..................................
Dátum: Sun, 23 Mar 2008
Feladó: Tóth Évi

LILITH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nagyon jó a könyv, elgondolkodtatott rendesen.. csak így tovább, váárom a folytatáást!!!:))))
...................................
Tárgy: LILITH
Dátum: Mon, 24 Mar 2008
Feladó: Vivien Falucskai

LILITH sokkal érdekesebb ,mint Lili. Mert még Lilith velveszi a harcot Salamonnal, Synerella és fenevad ellen addig Lili csak egy beteg ember aki próbál kigyógyulni a kébzelgéseiből. A Lilith történet végében ráadásul két fordulat is van egyszerre!!
Amúgy nagyon tetszik a könyv!:)
..............................
Dátum: Fri, 21 Mar 2008
Feladó: Szentpéteri Emese

LILITH
Hadd gatuláljak a könyvhez!! nagyon tetszett!!! Bár a végén kicsit meglepődtem, amikor a ZERO LILITH-ben a végén ott volt, hogy a salamon szerint fenevad, és a fekete-fekete-fekete lány uralják avilágot. REmélem hogy hamar lesz fojtatása a könyvnek!!!!!!
Nagyon szuppi!! HELLO: Emese
.....................................
Tárgy: Köszönöm
Dátum: Fri, 28 Mar 2008
Feladó: Bakonyi Orsolya

Nagyon szépen köszönöm, hogy válaszolt a levelemre. Nagy örömöt szerzett vele nekem! Lehet, hogy én is megkésve válaszlok, de az is lehet, hogy ez már a harmadik e-mail, amit elküldök Önnek. Nem sokat értek a levelezéshez, se postai úton, se virtuális módon. Tehát lehet, hogy ez már a 3. e-mail-em, mert nem vagyok abban olyan biztos, hogy a másodikat is elküldtem. Visszatérve a tárgyra, nagyon örültem, hogy megválaszolta a kérdéseimet. Azonban szeretnék még néhány dologra fényt deríteni. Példának okáért arra, hogy hol lehet Exi-lapocskálat beszerezni. Rengeteg hibám van ( feledékenység, lustaság, elégedetlenség, stb.) s lehet, hogy a démonokra fogom, de jó lenne megszabadulni e fattyaktól. A következő könyvére már most rettentően kívánci vagyok. A nyáron lesz mire várnom, ősszel pedig az iskolába járást fogja megkönnyíteni az Ön könyve. Még egyszer nagyon köszönöm, hogy válast adott a kérdéseimre és e-mail-emre.
-----------VALAMIVEL KÉSŐBB--------------
Tárgy: Köszönöm
Dátum: Fri, 28 Mar 2008
Feladó: Bakonyi Orsolya

Nagyon szépen köszönöm, hogy válaszolt a levelemre. Nagy örömöt szerzett vele nekem! Lehet, hogy én is megkésve válaszlok, de az is lehet, hogy ez már a harmadik e-mail, amit elküldök Önnek. Nem sokat értek a levelezéshez, se postai úton, se virtuális módon. Tehát lehet, hogy ez már a 3. e-mail-em, mert nem vagyok abban olyan biztos, hogy a másodikat is elküldtem. Visszatérve a tárgyra, nagyon örültem, hogy megválaszolta a kérdéseimet. Azonban szeretnék még néhány dologra fényt deríteni. Példának okáért arra, hogy hol lehet Exi-lapocskálat beszerezni. Rengeteg hibám van ( feledékenység, lustaság, elégedetlenség, stb.) s lehet, hogy a démonokra fogom, de jó lenne megszabadulni e fattyaktól. A következő könyvére már most rettentően kívánci vagyok. A nyáron lesz mire várnom, ősszel pedig az iskolába járást fogja megkönnyíteni az Ön könyve. Még egyszer nagyon köszönöm, hogy válast adott a kérdéseimre és e-mail-emre.
--------KÉSŐBB--------
Tárgy: Szeretek olvasni
Dátum: Fri, 04 Apr 2008
Feladó: Bakonyi Orsolya

Most is csak megköszönni tudom válaszát. Amit az exikről mondott megkönyebbüléssel töltött el, mert én nagyon szeretek olvasni és valószínüleg az Ön könyvében is volt exi, mivel az egy remek könyv! Sok jó könyvet olvastam és ez is a legjobbak közé tartozik! És ezt nem azért mondom, hogy behízelgő legyek. A védőszellemek őrizzenek! Nincs annál émelyítőbb, amikor az ember ismerősei nyaliznak a rangosabb emberkéknek. Remélem nekem nincs ilyen démonom, mert ezzel az ördögfattyal bizony nehéz lenne elbánni. Még az exikkel kapcsolatban: most aztán mégjobban belehúzok az olvasásba! Nagyon boldog lennék, ha ajánlana még néhány könyvet, ami Magának is tetszett, mert véleményem szerint Maga démonmentes s nem csak azért, mert olvas, hanem, mert ír is. Ezzel sokat segít a démonhordózóknak! Addig is még sok könyvet olvasok Öntől, hogy végre apage legyek! Sok-sok köszönettel:

Orsi
..............................
From: Horvath Nelli
Sent: Sunday, March 30, 2008
Subject: Lilith

Kedves Gyula bátyó!
Ezt a rajzot a könyved 102. oldala alapján készítettem el. Nagyon szeretek rajzolni, ezért nem állhattam meg, hogy egy ilyen részletes leírás alapján ne fogjak ceruzát :) Üdv: Dosadi
kép elmentve
...........................................
Tárgy: 9...8...7... Lilith
Dátum: Sat, 29 Mar 2008
Feladó: Mondovics Szabina

LILTH
Ez egy Istenkirály könyv !!!! Remélem lesz folytatása a könyvnek!!
Egyszerűen nem tudtam letenni.
...........................
Feladó: Lipovics Cintia [Cinti]
Téma: 9...8...7...
Feladás dátuma: április 12. 2008

azt szeretném kérdezni a 9...8...7... című könyvének lesz folytatása? mert annyira jó főleg lilith élete!!! köszönöm
........................................
Tárgy: 9...8...7...
Dátum: Mon, 14 Apr 2008
Feladó: Szilágyi Anikó

szia!
engem inkább LILITH sorsa érdekelne! gratulálok a könyvhöz fantasztikus volt! Sokkal jobb mint a Harry Potter kötetek!
...............................................
Tárgy: Lilith
Dátum: Sat, 19 Apr 2008
Feladó: Mester Csilla

Szia! Én Lilithre adom le a voksomot:D Sztem sokkal igazab az ő útja...
Lehet, hogy mi nem látjuk őket, de mi van, ha mégis ott vannak??:D
………………………..
Vélemények Libri oldalról:

Vélemény írója: Sairus
Ice-cat on the cover!!! :) Személy szerint nem olvastam, viszont a barátnőmnek tetszett a könyv.
…………
Vélemény írója: Galambos Fanny
Szerintem Böszörményi összes könyve nagyon jó (már amit olvastam). Én sem tudtam letenni és elvarázsolt az már biztos!! Én is tuti grufti lennék : )
…………
Vélemény írója: Szebényi Gergely
Böszörményi egyik legjobb könyve össze könyvét olvastam de ez az eddigi legjobb karácsonyra kaptam és egyszer se tudtam le tenni 15 éves vagyok és sók könyvet olvastam má gyűrűk úrától kezdve de ez nagyon be jött.
................
Vélemény írója: Tóth Kinga (sulyok)
Karácsonyra kaptam a könyvet ajándékba barátnőimtől s rögtön elkezdtem olvasni. Stílusumból adódóan tetszik a könyv borítója s ha ebben a világban el kellene magam helyezni, grufti lennék, fekete-fekete-fekete lány. Tudatosan és zseniálisan felépített világ bontakozik ki az olvasóban ahogy a cselekmény halad előre s a végén mindenki számára aktuális és fontos üzenet bontakozik ki. S hogy mi ez az üzenet? Számomra az, hogy a világ fő mozgatórugói a pénz és földi hatalmak, holott sokkal értékesebb dolgok a madarak csicsergése és a család, amit a gyógyuló főhős kislány vett csak észre ! Ajánlom ezt a könyvet mindenkinek, aki a világról megadott séma szerint gondolkodik mert biztosan megállítja a világot, holott az órák telnek közben... Köszönöm Böszörményi Gyulának és bár ez volt az első regény amit tőle olvastam, ezentúl örömmel fogom kézbe venni más írásait is.
…………………..
Tárgy: Kedves Öntől
Dátum: Tue, 29 Apr 2008
Feladó: Bakonyi Orsolya

Kedves Öntől, hogy ilyen megértő velem. Remélem legközelebb már el tudok menni. Közben újra elolvastam a könyvét, mivel gyakran újraolvasom a jó könyveket, és ismét lennének kérdéseim. Azt hiszem az első levelemben írtam a fecsegődémonomról, kinek hála, szó-menésem van. Őt hogy hívják? Szerintem a számítógépnek is van egy démona, aki rabul ejt rengeteg fiatalt. Remélem, most nem leszek nagyon szemtelen, de Önnek is van démona? Szerintem a felnőttek, ha nagyon akarják, képesek elnyomni a saját ördögfattyaikat, de a gyerekek még gyengék ehhez. Ráadásul van pár olyan emberke, aki szeretné a saját démonával fertőzni a másikat, ugyanúgy, mint a könyvben Tamás. Őket hogyan lehet a legkönnyebben felismerni és kiiktatni?Nagyon fogok örülni, ha most is válaszolna a kérdéseimre és köszönöm, hogy eddig is írt nekem.
Orsi
..............................................
Tárgy: Lili vagy Lilith
Dátum: Fri, 02 May 2008
Feladó: Szegedi Laci

LILITH
Lilith története izgalmasaban folytatódik a könyv végén, mint Lilié. Arra gondoltam, hogy Synerella és a Fenevad minden helyen ott vannak, és figyelik Lilithet, és várják a kellő alkalmat, hogy megölhessék. Lilith apjának meg kellene halnia, vele Salamonnak is. A két férfi megismerkedhetne egymással, harcolhatnának Lilith anyukájáért, végül Lilith apja veszít. Salamont a Fenevad öli meg, miközben megmeni Lilith anyukájának életét. Synerellával Lilith végez, a gruftik pedig visszaküldik a Fenevadot az örök kárhozatba. Tomaso/Tamás közben összefoghatna Synerellával, a Fenevaddal és démonjaikkal, de végülőt is megölhetné Lilith anyja. A történet vége: Lilith anyja visszahozza Salamont a holtak közül, összeházasodnak, és Lilithnek lesz egy kistestvére. Lilith pedig egy fiatal grufti fiúval kezd el járni.
....................................
Feladó: kiss márton
A könyv nagyon jó de a vége kicsit zavaros én a Lilith szavazok.
.................................
Feladó: Könnyű Boglárka

Heloooo!!
Naagyon joo a könyv :) ...... Lilith démoni világa :) vagy ahogy küzköd a skizofén másik énjével, ami Salamonnak is van :)
Üdv: Bogyo
...............................
Feladó: Janicsek Máté

Nem olyan rég olvastam az első részt, a 9...8...7...-et és nekem nagyon tetszett. Olyan jó érzésel töltött el, hogy az álltalam ismert szülővárosomat barangolhatam be képzeletbe, még ha egy kifordított verzióját is. A történet végét illetően én Lilith mágikus világát választom.
Egyrészről érdekesebb egy ilyen mágikus világ, másrészről egyszerüen jobb, könyebb, egy olyan világ ahol minden rossznak teste van, megfogható és akár egy törrel ledöfhető, és ahol minden saját vagy más rossz tulajdonságát, szokását egy űző litániával meg lehet szüntetni.
Harmadrészről egyszerüen nem igazán szeretem az olyan story-kat, amiknek a végén kiderül, hogy az egész csak egy őrült lázálmas képzelgései.
További sok sikert és erőt a munkához.
.............................................
Feladó: Mayer Krisztina

Kedves író!!
Barátnőmtől kaptamezt a könyvet és már a borítóján láttam, hogy egy új misztikus világba fog elvezetni. Sok könyvet olvastam, és mindegyik más-más világba varázsolt el. De ez a démoni világ, hogy milyen lenne velük a világ különösen megfogott.Maga a történet és a kislány aki démon mentes világot szeretnie szintén megfogott. Főleg, hogy itt Budapesten játszódik a történet még jobban el tudtam képzelni a lezajlott eseményeket. Mikor oda jutottam, hogy ez az egész démoni világ csupán Lili fantáziájában él, amit egy naplóba jegyzett le, őszintén kicsit csalódtam. Nem erre számítottam. Tovább olvastam, a második Zéro fejezethez és ekkor értettem meg. Az én véleményem szerint a második Zéro volt a legjobb befejező rész az első könyvnek. (Lilith) Ha mégis ugy dönt ezt fogja írni a második kötetben, szerintem izgalmas lenne egy kis harc is az igazi Gruftik és a Fenevad.

Üdv: Lyra
...............................
Feladó: Gats Titanilla

Hogy őszinte legyek, engem LILI és LILITH története is ugyanúgy érdekel... Most Slomó démonvadász-e valójában vagy sem, Lili képzelte-e a démonok által leuralt Budapestet az emberekkel, vagy sem? És mégy ezernyi hasonló kérdés, amikre választ szeretnék, de csak olyan módon, ahogy Böszörményi Gyula elképzeli. Oké, hogy nem egy szó, amit küldök, ez gondolom nem csak nekem tűnik fel, de csak több szóban tudom kifejezni, hogy mennyire tiszetlem Gyula bátyót (remélem nem tiszteletlen ez a megszólítás, de ha mégis, elnézést) a munkáiért, amelyek mind egy szálig nagyon jók, és nem venném szívesen, ha néhány balga ember miatt elnymná magában azt, amit papírra szeretne vetni, és esetleg ne azt írja, amiről szeretne, vagy amiről elképzelése van. Hát... Várom a folytatást, és gratulálok az első kötethez! ; )
.......................
Dátum: Sat, 24 May 2008
Feladó: Koszoru Péter

LILITH
A vége volt érdekes, mert nem kezdte el megismételni a történetet, hogy aztán máshogy fejezze be, hanem folytatta. Ilyet csak egy igazi író tud!
Gratulálok Gyula bátyó!!!

Kacor Bernát
.....................................
Dátum: Sat, 7 Jun 2008
Feladó: Anna Borbála Tóth
Címzett: vege@remalom.hu

Tisztelt Író Úr!
Tóth Anna Borbála vagyok Balatonfüredről és meg szeretném köszönni, hogy anyukámnak ajánlotta regényét az olvasó találkozón, mert fantasztikusan jó könyv. A folytatással kapcsolatban, én LILITH további sorsára lennék legjobban kíváncsi. Az hogy a lány csak őrült olyan furcsa, és nem igazán jó érzéssel töltene el a tudat. De bármelyik befejezést választja, remélem happy end-re fog végződni:)

Köszönettel: Tóth Anna Borbála
............................
Feladó: Sárközi Katalin
Sent: Sunday, June 08, 2008

...Elöször is naagyon szeretem az eddigi könyveket amiket írtál!!!:) Főleg a "9...8...7" fogott meg nagyon!!:)...A végén ugye úgy fejeződik be hogy az igazi "kaland"ott kezdödik el Lilith számára ....És arra lennék kiváncsi hogy folytatodik e a sorozat,és mikorra várható???..Nagyoon fontos lenne nekem !!! Meg szerintem több 100rajongónak is ;)....
.........................
From: András Virág
Sent: Tuesday, June 24, 2008

Szép jó napot!
Tehát olvastam a könyv végén, hogy írjanak bátran bármilyen gondolatot a történet kapcsán. Nekem olyasfajta dolog jutott eszembe, hogy amiről a szerző írt az igaz lehet. A Megszállókról hallottam már, de nem láttam egyet sem még, ha szerencsém lesz akkor talán sikerül látnom is őket. Kértem egy kis segítséget egy honlap látogatóitól, hogy kideríthessem nekem milyen kis ördögfatty lakik a bensőmben. Szép napot! András
……………..VÁLASZ:
Szia,
Amiről írtam, az igaz. Mindig is az volt, de a XXI. század elején már kezd brutális méreteket ölteni – ezért is írtam a könyvet. S hogy milyen ördögfatty lakik benned? Nos, amilyet engedsz magadba költözni. Az ember maga dönti el, hogy apage lesz, vagy valamelyik démon fattyát teszi meg élete vezérlőjévé. A megfogalmazásodból viszont úgy sejtem, te úgy gondolsz ezekre a szörnyetegekre, mintha aranyos kis házikedvencek lennének. Nem azok! Ajándékokat adnak hordozójuknak, de cserébe elpusztítják őt. Látni egyedül azért érdemes őket, hogy elűzhesd. Köszönöm a gondolataidat!

Gyula bátyó
..............................
Feladó: Manó

LILITH
Minden elismerésem ennek a könyvnek a megírásáért, nagyon elgondolkodtató könyv lett :))
Üdv: BloodShed
.....................................
Feladó: Takács Nóra

LILI
izgalmas. és ezzel a zárással igazán megdöbbentő történet. köszönöm az élményt: takács nóra
......................
Feladó: Bajzák Dorka

LILITH
És minél gyorsabban, ha lehet, köszönöm :D !
.....................
Feladó: Madács Ágnes

nagyon tetszett a könyv! én Lilithben találtam meg igazán a főhőst... vagy talán egy picit magamat??? mindenesetre ha lesz folytatás akkor én abban mindenképpen lilith útját követném mint egyre jobb démonvadász grufti!
Üdvözlettel: Egy elégedett olvasó Malix
..................................
Feladó: Tyúkász Dóra
LILI és LILITH sorsa egyaránt érdekelne! Egyszerűen nem tudtam lerakni ezt a könyvet. Nagyon de nagyon köszönöm ezt az élményt! Elismerésem!
..................................
Feladó: Johnny

LILI
Remek mű, csak gratulálni tudok hozzá! Várom a folytatást!
János
.........................................
Feladó: Szekrényes Anna

LILITH!!!
Ez úton szeretnék gratulálni az írónak, mert kiválóan sikerült kitalálni egy 14éves lány gondolatait...bizony sokszor magamra ismertem ebben a lányban. Nagyszerű élmény volt, és alig várom a folytatást!
..............................................
Feladó: Szalay Alexandra

Lilith! -Kiváncsian várom a folytatást.
.......................................
Feladó: Mizerák Zsofia

A könyv végére érve felmerült bennem egy kérdés. És nem hagy "békén"! Van-e valóság alapja a történetnek? És valóban léteztek-e netán léteznek-e démoni dimenziók? Bár az utóbbit nem hiszem, hogy léteznek , mégis ahogy az író leírta , bemutatta úgy éreztem hittem benne!
Zsófy
..................................
Feladó: Kiss Simon Hajnalka

Tisztelt Böszörményi Úr!
Kérem, engedje meg, hogy gratuláljak nagyrabecsült és értékes munkásságának egyik művéhez, a 9...8...7 című kötethez. Élvezettel töltött el az olvasása, és nagyon várom a folytatást. Azt hiszem, hogy Lili Lilith nélkül nem lenne teljes, és így fordítva. Főképpen ezért lenne nehéz választanom melyik sorstörténetet szeretném leginkább folytatásként. Az összes olvasó nevében szeretném megköszönni ezt az értékes történetet. Minden jót, sok sikert kívánok Önnek a továbbiakban, és köszönöm, hogy végigolvasta levelem.
Tisztelettel: Kiss Simon Hajnalka
.....................................
Feladó: Duba Petra

Hát ha választani kell akkor inkább Lilith. Az első rész szerintem még elképzelhetetlen lett volna Lili nélkül. Olyan lett volna mint az étel só nélkül. A második rész szerintem már Lili nélkül is megálja a helyét (remélem lesz második rész). Számomra a könyvben lévő démoni világ így is öszekepcsolódik valamilyen szinten a valósággal, hiszen ha belegondolunk mindenkinek megvan a saját "démonja".
..........................
Feladó: Hardy Zsuzsa

és még egyszer: Lilith
Többek között azért, mert a gonoszsággal megfertözött Budapest tényleg itt van körülöttünk, bár "csak" az emberek lelke deformált, de inkább azért, mert NEM hiszek a pszichiátria "gyógyító erejé" ben és mert a gyógyszerek csak mérgek. Akkor már inkább elfogadom valóságnak a démonokat, ezek valamilyen mértékben úgyis ott laknak bennünk.
..............................
Feladó: aiseru

LILITH
az egyik legérdekesebb, és legfordulatosabb regény, amit valaha olvastam:
grat
.....................................
Feladó: Franyó Ádám

Üdv!!
Szerintem naon baró volt a könyv és van egy két tippem a folytatáshoz PL.: vissza álítanák a régi világot így legyőznék Synerellát de a fenevadat nem de Lilith nem akarja azt a világot (mert ott nem lehet apage és nem élhet az annyával)így mielött végleg beálna az a világ alkut ajánl az ördögnek h maradjon a normális [a mi világunk :) ] és így a fenevadnak ebben a dimenzióban csak isten lenne az ellenfele na + a gruftik így Lilith sok mindent kijáccana és Happyand lenne a vége h boldogan él az annyával meg bla bla bla,de közben a gruftikhoz tartozik így ő éjszakánként védi a dimenziónkat nagyából ilyennek képzelném el, rem tecc önnek az ötletem. Mélységes Tisztelettel: AZ EGYIK LEGNAGYOBB TISZTELŐJE
..........................
From: Hevesi Alexandra
Sent: Tuesday, November 04, 2008
Subject: 987

Kedves Gyula bátyó!
Egyre többet látok a világból,de arra jutottam a kiközösítés az egyik legketyetlenebb dolog velem nem egyszer előfordult és a kisgyerekek nagyon kegyetlenek tudnak lenni... Annyi minden ellen küzdenek ez ellen pedig senki...Most jöttem gimnáziumba és újra ezt a helyzetet kellett megoldanom de most még nem nagyon megy ismét csak a könyveknek élek
épp ezért kezdtem al aggódni hogy Lilith története esetleg abbamarad és szretném megkérdezni,hogy folytatódik-e a történet?Ha igen körülbelül mikor várható?
Előre köszönöm:Hevesi Alexandra
Szandi
.......................................
Dátum: Wed, 5 Nov 2008
Tárgy: 9...8...7...+ origami+titok
Feladó: Oláh Patrícia

Szerintem mindkettő: Lili és Lilith
A origami nem csak egy játék, új technológia a házak építésekor, a ház így nagy földrengésekben sem omlik össze. Gondoltam, jól jöhet. :) A titok végig érdekessé teszi az eseménysort.
Exi ab sio!
Origami
.........................................
Feladó: Kató Tamás

Akkor kész van [a 654] ???????????????????????????????????????????????????????
(Jipppppppppppppppppppííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííí)
Mit kell azon javítani?
A 654 az JÓ/ BON et TRES BIEN/ VERY GOOD and PERFECT/
Szia
Kató
...............................
Feladó: miakalulu

Kedves Mese Apó!
A barátnőimmel már nagyon várjuk a 9...8...7... folytatását. Megkérdezhetem, hogy körül-belül mikor fog megjelenni, mert már rongyosra olvastuk a könyvet...
Alexandra
.........................................
Kovács Márta

LILITH
Szerintem Lilith története érdekesebb, fordulatosabb. Elkezdtem olvasni a 9...8...7... c. regényt, és nagyon tetszett. Eleinte rengeteg új információt kell befogadnia az olvasónak (ez nem baj!), és igen kidomborodik a társadalom kritikai éle is. Ahogy pörögnek tovább az események, az olvasó érzi, hogy ez már több, mint egy társadalom kritika, ez már több mint egy regény, ennek már én is része vagyok, ez már rám is tartozik, Lilith gondjai és küzdelmei az enyémek is. Aztán a Zéró-Lili c. fejezetben nagyon elkeseredtem, mert azzal, hogy végül kiderül, hogy a lány egy pszihológiai eset, lealacsonyította az előtte történteket. Az izgulások Lilith-tel együtt jelenktételennek, és szinte már- már feleslegesnek tűntek...ellentétben a Zéró-Lilith fejezetnél a terápia csak az első csavar! Később a dőlt betűkkel szedett szövegrészek (testmegformálás) közbeírása a késleltetéssel játszik, ami mikorra már a végső pattanásig veszíti az idegeket, feltárja, amire várunk, és megnevezi ezeket a "lényeket" (Fenevad, Synerella). Látom, még van néhány oldal hátra...és következik egy újabb, meglepő csavar (nagyon tetszett!), ami megnyugtat...nem volt felesleges, hogy izgultam, hogy kötelességeimet is néha félretolva tovább olvastam a regényt. Megnyugszom. Lilith a régi, és -az utolsó mondat alapján- készen áll higgadtan újra szembeszállni a démonokkal, akikkel "elképzelt világában" gödgruftiként szembeszállt. Az író, Böszörményi Gyula stílusa nagyon tetszett.Leírhatatlanul. Nem tudom, ez az üzenet ki(k)hez jut el, de valahogyan szeretném megkérdezni a Mélyentisztelt (egy csepp irónia nélkül!) Írótól, hogy mi volt a célja ezzel a regénnyel. Ez igazán érdekelne...de ha nincs rá lehetőség, hát nincs...
Kovács Márta, 15 éves
............VÁLASZ..............
Kedves Márta,

Nagyon köszönöm soraidat, s nem pusztán azért, mert dicsérők voltak – sokkal inkább azért, mert végre értelmes-értő gondolatokat fogalmaztál meg. A legtöbb olvasó csak a kalandregényt látja, izgul rajta, és kész. Mások, főleg internetesen fórumokon, még ennyit se élveznek-értenek belőle, csupán iszonyú ostobaságukat hirdetve velőtrázóan bugyuta kritikákat írnak, s az a legnagyobb bajuk, hogy miért épp a gruftik, miért nem pl. a vécésnénik látják a köztünk élő démonokat.
Nagyon kevesen vannak viszont, akik megérzik, hogy ez a történet több rétegből áll [mint a hagyma... vagy az ogrék... ], és bizony mondanivalóm van vele.
Nem árulhatom el, mi. Hátra van még két, vagy esetleg három folytatás, és szeretném, ha mindenki magától döbbenne rá, miről is szól a történet mélyebb rétege. Csak annyit mondhatok: útkeresés ma, a tizenévesek [a GONDOLKODÓ tizenévesek!!] útkeresése fontos benne! Már nyomdában a 6... 5... 4... Remélem, az is tetszeni fog!
Szia
Gyula bátyó
..........................
Szenderák Bence

Nincs egy olyan "melléklet a könyvhöz, amelyben az összes fattyú és miegymás le van írva, a megszállottak jellemzése, stb...?
LILITH
Szia!
Gót
...........................
Tárgy: 6...5...4...
Dátum: Fri, 19 Dec 2008
Feladó: Mors Angie

Helló belló.......Amm ma kaptam meg a 9...8...7... folytatását...eláruljátok nekem h mióta van a boltokba??? nagyon kíváncsi lennék...ammm már nagyon tetszik.....Büszörményi úrnak csillagos ötös erre és az előző könyvre is....nagyon tetszik és szerintem nagyon igaza van.......örülök h rászántam magfam az olvasásra és egy ilyen jó könyvel kezdtem....minden tiszteletem....Még nem olvastam végig de ha befejeztem tuti szavazok......Kérem válaszoljon valaki a kérdésemre...Köszönöm
Tisztelettel: Angie
.............................................
Kovács Márta

Tisztelt Gyula bátyó! (ez így nagyon hivatalos, és talán a becézés miatt kisebb stílubeli látszólagos ellentmondást is sikerült már a megszólításba csempésznem...de nem igazán tudom, hogy kellene írnom...) Én először nem erre a címre írtam, de erről tetszett válaszolni a múltkor, így gondoltam megkockáztatom. Gondolom ez a cím inkább a Gergős könyvekről (remélem nem baj, ha gyűjtőnevén így hívom őket) írott vélemények fogadására használt e-mail cím. Elárulom (ami már úgysem titok :) ), hogy azokat a könyveket mindenki csak dicséri, és csak jókat hallok róla...sajnos (vagy nem sajnos) éppen e miatt -bár tervbe van véve elolvasásuk- még nem olvastam őket. Inkább azokat a könyveket szoktam elkezdeni olvasni, amelyeket vagy nagyon szidnak, vagy nagyon elvontnak tartanak...így lehet igazi értékekre bukkani...szerintem:) Természetesen volt, amikor melléfogtam, de egyszerűen nekem ez valamilyen szinten az egyik alapelvem, ha könyvet választok. Nagyon örülök, hogy megjelent a 6...5...4... . Tegnap meg is vettem az egyik könyvesboltban, és a "Kilenc"," Nyolc"," Hét" c. fejezeteket már el is olvastam. Egy percre sem válik unalmassá, az események gyorsan pörögnek.Imádom. (Most inkább nem írnék más véleményt, hiszen még nagyon az elején vagyok.) Sajnos ritkán van időm olvasni. Inkább éjjel, ill. hétvégén sikerül időt szakítanom rá. (valamilyen szinten muszáj alkalmazkodnom a felgyorsult világhoz, hiszen így is igen különcnek számítok) Nem tudom, ezeket miért írom le, mint ahogy azt sem, hogy a csodálatos nyelvi/írói :) tehetséggel megajándékoztatott Írót ezek a gondolatok érdeklik-e egyáltalán... Őszintén remélem, hogy az e-mailekre küldött válasz(ok)ban nem egy, a magát író helyébe képzelő megbízott beosztott gondolatait olvasom viszont... Néha elgondolkodom, hogy az oly sokat szidott internet (néhány negatív véleménnyel természetesen én is egyetértek, de tartom az álláspontom, hogy a világ nem fekete és fehér, egy bizonyos dolog nem lehet csak jó, avagy rossz...), melyen keresztül szinte bárkivel bármit el lehet hitetni (itt inkább a különböző társkereső programokra gondolok), valamilyen szinten fejleszti (nem igazán ez a jó szó rá) az emberekbe vetett bizalmat...ilyen például az e-mailek kérdése is...honnan tudjam, hogy valóban az írja-e, akire gondolok, hogy írja... Nagyon elkalandoztam, bocsánat. Ha lehet, akkor valamilyen választ, ill. állásfoglalást várnék a megemlített témákban...de ha nem lehetséges, hát nem.
..........................
Szenderák Bence

Nagyon köszönöm, regisztrált tag vagyok:) Jaj, ha már levelet írok. Pont most olvastam el a 6...5...4...-et. Nagyon-nagyon tetszik, igazán. Én a FENEVAD világára szavaznék, annak nem a halál a célja, hanem a jobb élet. Márakinek természetesen. Az első rész jobban megfogott, de ez is szörnyen tetszett:) Tudtam, hogy Gabrieru az áruló, ezt éreztem:) Túl sok könyvet olvasok, hogy ne jöjjek rá, de nagyon-nagyon tetszik. Ezt a könyvet csak dicsérni tudom. Megérte a 3000 Ft.-ot:) Köszönöm az élményt
.......................................
Tárgy: 9...8...7...
Dátum: Sun, 21 Dec 2008
Feladó: Drabant Enikő

Lili és Lilith is ha kérhetem. Nagyon tetszett a könyv! :)
.................................
Gellért Kakó

Gellért Kakó írta:
FENEVAD Kedves Böszörményi Gyula(úr)! EZ EGY DÉMONIUL JÓ KÖNYV! Mikor elkezdtem olvasni a 9....8.....7.......-et ,már éreztem,hogy nem fogok unatkozni a téli szünetben! És mikor megkaptam a 6....5.......4..-et,és megláttam a boríron lévő lányt,rögtön ugyanazt az izgalmat éreztem,amit az első könyvnél! Remélem minél hamarabb megjelenik a folytatás! Gratulálok a Gergő-és Jonathan könyvekhez is!
Üdvözlettel:Gellért
.............................
Feladó: poorbogi
Dátum: 2008.12.26. 21:29

LILITH
Lilith sorsa jobban érdekel hisz ő a józan ember. Lili csak egy megbolondult lány. Jó lenne egy folytatás amely Lilith sorsárol szólna vagy egy olyan könyv amelyben mind a kettőjük sorsa soron kísérhető. Ja és az is tök menő lenne ha a Salamon(Slomó) össze jöne a Lilithel vagy a Lilivel, az írtó érdekes lenne :) .
.............................
Feladó: Molnár Eszter
Dátum: 2008.12.28.

LILITH Én róla szeretnék hallani a folytatásban! Nagyon tettszett a történet! Amikor már azt hittem vége rögtön nagy fordulatot vett az egész!
Üdv:Molnár Eszter
..........................................
Feladó: zoozoka
Dátum: 2008.12.28.

Hali!
Nehéz azt eldőnteni, hogy mi legyen a folytatás. Mind a két verziónak megvannak ez előnyei és a hátrányai is. Én mégis a FENEVAD világában élő Lilithre vagyok kiváncsi, tulajdonképpen azért is hogy, ne haljon meg a doki. Meg a Temetőváros olyan mint, ha kitöröltek volna valamit, olyan üres, olyan mint ha mindent elölről kéne kezdeni ...Aztán ott az az Enoch. Kíváncsi vagyok, hogy valójában ki ő, hogy Lilith hogyan találja meg, hogy segít megváltoztatni a jelenlegi világot, és ha igen, jobb lesz majd az a világ?
Végül Eszméletlen jó a könyv. Nem bírtam letenni, és ezt most nem csak úúgy mondom. Tetszik, hogy valós helyszíneken játszódik, sokkal könnyebben bele tudom magam élni a cselekményekbe. Fantasztikus a könyv és várom a folytatást!
Zsófi
.................................
Feladó: Tóth Barbara
Dátum: 2008.12.30.

Kedves Böszörményi Gyula!
Tóth Barbara vagyok, 16 éves. Ön a kedvenc magyar íróm. A 6...5...4... nagyszerű könyv volt, akár csak az előző. A legjobban azt sajnáltam, hogy Gabrieru és Lilith a végén nem lettek egy pár.Nincs rá mód hogy Gabrieru feltámadjon? Szegény Lilith olyan magányos így. Synerellán nem tudtam kiigazodni. Ő Slomóék oldalán állt? Írtam egy vámpíros könyvet(címe sajnos még nincs). Nagyon szeretném, ha elolvasná, és leírná róla a véleményét. Ez a könyv nem a véres fajtába tartozik, én inkább romantikusnak mondanám. Azért írtam ilyenre, hogy megmutassam néhány embernek, egy vámpyros könyvnek nem kell feltétlenül véresnek lennie. A történet egy Lucy nevű egyetemista lányról szól, aki rajong a vámpírokért , régi álma hogy egyszer közéjük tartozzon. A lányt az anyja egyedül nevelte, mert az apja elhagyta őket. Lucy megismerkedik Daviddel a jóképű vámpírvadásszal, akiről kiderül hogy félvámpír. Később Lucy álma valóra válik, ő maga is vámpír lesz. Ezután a dolgok megváltoznak körülötte. Feltűnik rég nem látott apja, és kiderül hogy Daid sem az akinek látszik.. Remélem teljesíti a kérésem. További sok sikert kívánok az íráshoz Tóth barbara
..................................
Feladó: morti.nightwing
Dátum: 2008.12.31.

Eddig 2x olvastam végig a 6...5..4...-et. Alaposan végig kellett gondolnom, hogy vajon Synerrella vagy Fenevad lenne a jobb. Mindkét esetben ugyan oda jutottam. FENEVAD.
.......................................
Feladó: morti.nightwing
Dátum: 2008.12.31.

Üdvözletem!
Gratulálok B. Gyulának ehez a nagyszerű, szemet felnyitó sötét könyvhöz. Amikor elkezdtem olvasni, arra számítottam, hogy az első könyv után kicsit gyengébb-erőltetebb lesz, úgy, mint sok más egyéb olvasmány. Meg kell mondanom, hogy kellemesen csalódtam. Nagyon-nagyon kellemesen. Sajnálatos módon az itteni "könyvesboltban" még az íróról se hallottak...meg kell mondanom, eléggé beolvastam nekik, és ajtócsapkodások kíséretével kénytelen voltam megrendelni. A várakozás tovább fokozta az izgalmamat. Amikor először kezembe vettem a könyvet rögtön feltűnt a 2 üres lap...hát...sajnálom, hogy a nyomtatóban ilyen bénák voltak. Elkezdtem olvasni... 5 óra múlva majdnem könnyes szemmel zártam be a könyvet...érezve a tudatot, hogy VÉGE. Alig várom a folytatást! Sok siket a további íráshoz! T. Anna
.....................................
Üzenet küldője: Molnár Dániel [-Houruck-]
Címzett(ek): Böszörményi Gyula [Álomfogó]
Téma: 9...8...7
Feladás dátuma: 2009 január 10.

Kedves Gyula bátyó!
Két könyvével kapcsolatban, pontosabban annak karakterei kapcsán írok Önnek. A könyveket sajnos még nem állt módomban olvasni (9...8...7 és 6...5...4), de tervezem. Főleg azok után, hogy egy általam is látogatott underground zenei közösségi portálon (ld50.hu) regisztrált ismerőseimről mintázta a szereplőket. Állítólag jellemvonásaikban nem, de nevüket teljes egészében átvette, az érintettek beleegyezése nélkül. Információm szerint kinézetüket is a modell galériák alapján mintázta. Ezzel valójában nem sért személyiségi jogokat, (révén nicknevekről van szó) de igen kellemetlen helyzetbe hozta őket. Lenne pár kérdésem ezzel kapcsolatban, és hálás lennék ha válaszolna.
Köszönettel: Molnár Dániel
.......................................
Feladó: akela.wolf
Dátum: 2008.12.31.

az első 9 fejezetben lévő csaj sorsa

........................VÁLASZ..............
Mindenképpen az ő sorsa folytadódik, de az a kérdés, hogy a Fenevad, vagy Synerella világában! Melyik legyen?
.............................
Feladó: szikoramate
Dátum: 2008.12.31.

Tisztelt Böszörményi Úr!
Véleményem eddíg az volt, hogy ( bár csak a Gergő- és a galetki-könyveket olvastam) az Ön fantáziája határtalan, de sikerült felülmúlnia Önmagát. Ez a legjobb könyv amit valaha olvastam. Remélem a további folytatás is olyan fantasztikus, hátborzongató és fordulatos lesz, mint az első kettő kötet. Már alig várom!
Sziki
..................