három rémálom kép Zizibogártól

Zizibogár két képe a 9...8...7 trilógiához.
Dicséretek és hasonló rajzok jöhetnek :)

A zelső:
img_0168f.JPG
A másik:
img_0169f.JPG
Ennyi :)

Valentin napi képes üdvözlet

Zizibogártól mindenkinek [a harmadik kép] :)
img_0317v.JPG

szabadság

Küld nekem a kipakolandó anyagot. Én soha nem vagyok
szabadsagon.
szabad.JPG

Én is

Én is ezt a módot használom, csak feltűnt.
Egyébként, én is elküldjem újra a magam agyrémeit? Mert küldtem új adagot, de nem láttam még kint... És kaptam egy vissza-mailt, hogy az illetékes épp szabadságon van. Mi legyen?

digi-dugi

"Ezeket a képeket ugyanis a "Ti küldtétek" rovatban eléggé eldugta a rendszer, valahova a 2010. januári posztok közé."
Én az új cuccokat úgy nézem meg, hogy a jobb oldalon a "Friss tartalom" gombot használom. Ott megmutatja, hogy "nekem" mi új.
persze ez egyedi.

No para

Semmi gond, én a fanfic ötletén lelkesültem fel, csak épp nem tudok ott belemarkolni a történet szövevényébe, hogy beleírjam a magamét. Túlságosan lezárt és hermetikus.
Amit meg kitaláltam, az vagy nem hozható összhangba a történet végével - tudom, azért fanfic, hogy lehetőséget adjon az alternatíváknak - de nem vagyok biztos a dolgomban... Sosem írtam még fanfictiont. Viszont megihlettél. Keresek egy lapot és hagyom, hogy a kezem magától mozogjon a papíron. Abból mindig kisül valami jó. *mosoly*

Dr Akula

Hehe, szívesen:)
Tök jó lenne, ha mások rajzai (például a Tieid) is fenn lennének! Támogatom az ötletet. Lehetne akár egy versenyt/pályázatot is kiírni, pl.: kedvenc jeleneted a kötetekből, vagy kedvenc szereplőd, ilyesmik.
Oké, bocsi, kicsit fellelkesültem...:D

Doodles

Én is a tanórákon alkottam a legjobb firkáimat. Egyébiránt a Hellsing főhőse Alucard... Később a mangában kiderül a poén másik része, amiért nem árt leírni visszafelé is a nevét. Spoiloltam.
Én per pill gólemet indigózok, hogy utána a sablont is átindigózzam egy merített papírlapra... Bár ez nem egészen vág ide, de attól még megosztom. *vigyor*
Ha meggondolom, fanrajzot előbb rajzolnék a sorozathoz mint írnék fanficet - nehéz megragadni egy olyan szálat, amit folytathatni lehetne. Hm! Kösz a tippet, Zizibogár! *cilindert emel*

Szürkeállomány-pusztító énekórán

Hali! Köszi szépen! (bár az alsót egy különösen agyzsibbasztó éneken, a felsőt pedig azt hiszem egy matekon dobtam össze, de azért köszi:)
Én nem olvastam a Hellsinget (most a mangára gondolsz, ugye?), szóval nem igazán értem a Drakula poént... bocsi:)

Nájsz!

Nekem tetszik, az első kép nekem kicsit Alexander Andersonra hajaz a Hellsingből, mondjuk én ma mindenkiben a fent említett széria karatkereit láttam (Megszereztem a 8-9. kötetet, és fejbe is vertem magam párszor, mikor rájöttem egy nagy poénra, ami eddig elkerülte a figyelmem...). Bejövős. Drakula! (És most olvasd el visszafele! Aha! Cseles! Na én is ezért vertem a fejem...)
*süveget emel*

Edit: Valaki hozzáértő, egy apró hibát véltem felfedezni a gépezetben: ezeket a képeket ugyanis a "Ti küldtétek" rovatban eléggé eldugta a rendszer, valahova a 2010. januári posztok közé. Gondoltam, szólok.

Köszi!

Köszi hogy kitettétek! Az első Lilith "ájtatos lovagját" ábrázolja, ahogy én elképzeltem (papi csuha, feszület, mátrixos napszemüveg és fegyver), a második pedig a 3...2...1... utolsó fejezetében történtekről szól (mikor szegény IceCat-re ráhozzák a frászt:)