SÜVEGES GERGŐ LEMONDOTT

Nos, srácok ha az előző cikkre-lehetőségre nem mozdultatok rá, már ne is tegyétek. Süveges Gergő, miután létrehozta a leendő gyermek-, ifjúsági és családi csatorna működésének alapjait – megtervezte a csatorna kreatív koncepcióját, elkészítette a műsorstruktúra tervezetét és kialakította a stábot – úgy döntött, hogy márciustól visszatér a műsorvezetői munkához. Az m2 csatorna munkáját továbbra is segíti ötleteivel – közölte a Magyar Televízió. --- Persze tudható, egyértelmű, hogy ez így csak az igazság egytizede. Gergő jó ember volt a jó helyen - vagyis lett volna, ha... Politika. Posvány az egész. Ma már úgy hírlik, hogy maga az m2 sem lesz ifjúsági csatorna - mert minek. Hát, ez van...

S szólt a varjú: kár.

Kár érte, én kifejezetten sajnálom, hogy egy ilyen jó lehetőség veszendőbe ment, de sajnos az ötleteléshez is elég sok mindent szem előtt kell tartani: pl. nehéz úgy ifjúsági adót csinálni, hogy - optimális esetben persze - az ifjúság java része reggel nyolctól délután háromig a padot koptatja. Eleve nem is lett volna értelme az egész napos adásnak, hiszen így csak azok néznék, akik valamilyen oknál fogva otthon maradtak.
Viszont így legalább lehetett volna használni teszem azt oktatási célra a műsort, már amelyik iskolában akad egy televízió... Be lehetett volna építeni egy-egy műsort a tananyagba. Na mindegy, lecsúsztunk róla, erről ennyit.
Majd a következő generáció! *mosolyogva kacsint*