A SZAVAZÁS LEZÁRULT!

Figyelem! 2009. július 4-én éjfélkor a szavazást, mely arra volt hivatva, hogy eldöntse, a 6... 5... 4... című regény folytatása a Fenevad, avagy a Syenerella győzelme után kialakult világban játszódjék-e, HIVATALOSAN LEZÁRTNAK NYILVÁNÍTJUK.

A honlapra beérkezett, illetve e-mail-ben küldött szavazatokat a Könyvmolyképző Kiadótól Katona Ildikó, valamint a könyv szerzője, Böszörményi Gyula és a remalom.hu weboldal részéről Tetragrammaton admin ellenőrizte.

A végeredmény a következő:

A gépi, azaz a honlapra beérkezett szavazatok száma -

SYNERELLA - 40

FENEVAD - 145

Az e-mail-ben beérkezett szavazatok száma -

SYNERELLA - 26

FENEVAD - 155

Így tehát a teljes végeredmény:

SYNERELLA temetővé vált Budapestjére 66

A FENEVAD totális uralma alá került városra pedig kereken 300

szavazat érkezett (szerintem a számmisztikával foglalkozók most fakadnak sírva a gyönyörűségtől, hisz a 66 igen közeli rokonságban áll a Fenevad számával, míg a 300... no, biztos annak is van misztikus jelentősége, hogy miért épp ennyi lett.)

Ennek alapján Böszörményi Gyula bejelentette, hogy az ősszel megjelenésre kerülő 3... 2... 1... című regény a Fenevad által uralt Budapesten fog játszódni, miként azt az olvasók akarták.
A munka megkezdéséről és folyamatáról honlapunk folyamatosan be fog számolni [már legalábbis annyiról, amennyiről szabad].

remalom.jpg

ÉRDEKESSÉG:

Sokan még csak mostanában olvasták a 9... 8... 7...-et, s nem tudva, hogy a folytatás már megjelent, arra küldték be a szavazatukat. Így legyen itt annak a szavazásnak is a jelenlegi végeredménye, hisz legalább annyi kiderül belőle, hányan találkoztak a regénysorozat első kötetével mostanság:

LILI - 39

LILITH - 265

szavazat érkezett eddig.

KÖZLEMÉNY:

A 6... 5... 4... folytatására vonatkozó szavazást ugyan lezártuk, s annak eredménye már nem változhat, de a honlapról egyenlőre nem vesszük le a gépi szavazás rovatát. Így követhető lesz, ha új olvasók kerülnek elő.

MINDENKINEK KÖSZÖNJÜK SZAVAZATÁT ÉS HOZZÁSZÓLÁSÁT!!!

Nem véletlen. De én nagyon

Nem véletlen. De én nagyon örülök, hogy így alakult. Bevallom nem szavaztam, mert tíz perce olvastam végig a 6... 5... 4...-et, és rögtön gondoltam, hogy elkéstem. De végül minden "jóra" fordult, úgyhogy megkönnyebbültem. Nagyon tetszik a könyv, a boltban kapásból megvettem mindkettőt, és egy nap alatt végeztem velük!

66 ~ 300

igen, a számmisztikusok sírnak a gyönyörűségtől... hihi

semmi sem véletlen...