Rémálom, rémélmény

Sweet Nurse története

Sziasztok!
gothicwin1.JPGTinédzserévei végét taposó fiatal lány vagyok, meglehetősen darkos stílussal megáldva.Az iskolai közösségnek csak egy kicsi része fogadott be, tekintve a külsőmet és a véleményemet.Azok páran akik befogadtak tényleg megismertek és tudtak párhuzamot vonni a jegyeim (4,8-nál rosszabb átlagom még sosem volt, pedig erős suliba járok) és a stílusom között. Az emberek többsége azonban a külsőmről ítélt meg. Nap mint nap pletykák terjengtek rólam, de ez nem is érdekelt. Most azonban egy konkrét történetet mesélnék el.

Friss rémélményem - Popper Péter utolsó levele

Sokat gondolkodtam, megosszam-e veletek az alábbi gondolatokat. Értitek-e, veszitek-e a fáradtságot, hogy elgondolkodjatok rajtuk, netán utána nézzetek, kiről is van szó [ha nem ismernétek egyébként]. Aztán úgy gondoltam, igen, megosztom veletek, mert sajnos az az emberi, sőt, nyugodtan mondhatjuk, velejéig démoni mocsok, amire Popper Péter is céloz érintőlegesen az alábbi levélben, sajnos a politikának és számos meghülyült polgártársunknak köszönhetően ma megint aktuális veszély: a fasizmusról, a fajgyűlöletről beszélek!

LEVÉL A KIKÖZÖSÍTETTEKNEK

Kedves Gyula bátyó, kedves Szerkesztőség!

Láttam a lehetőséget a weblapon, hogy megoszthatjuk egymással a saját tapasztalatainkat. Nos, nekem is van egy nem egészen derűs - bár én így visszagondolva már tudok nevetni rajta - sajnos igaz történetem.

AMY GONDOLATAI

Az emberek sose gondolkoznak azon, hogy mi-hogyan alakult ki. A történelem könyvek egy szóval SEM EMLÍTIK A DÉMONVILÁGOT...

Vállald fel önmagad, ha erre vágysz!

Vanda üzenete, nem csak a darkoknak, de mindenkinek, akit még nem törtek meg a démonok, akik tiszta szívvel és értelemmel merik vállalni önmagukat, de azoknak is, akik félnek vállalni önmagukat, mert az agyatlan zombiság túl hangos, durva és ijesztő méreteket ölt körülöttünk.

"Na leengedem a Drakulát."

Kedves Szerkesztőség, Gyula bátyó!

A fórumon szóba került, hogy írhatnánk a minket ért élményekről, a bennük lévő pozitív-negatív gondolatokról.

RÉMÉLMÉNY - ELŐSZÓ

Szasztok!
Nos, elindul ez a rovat is, mert szükség van rá, s főleg, mert beérkezett az első írás, ami ide tartozik.
Hogy értsétek: ebbe a rovatba olyan üzeneteket, leveleket, leírásokat, emlékezéseket és gondolatokat várunk, amik...

Tartalomátvétel