A Vatikán Legfőbb Ördögűzője - Gabriele Amorth - Találkozásaim az Ördöggel

father_gabriele_amorth.jpgA Vatikán Legfőbb Ördögűzője - Találkozásaim az Ördöggel.

Gabriel Amorth, az Ördögűzők Egyesületének 85 éves elnöke az ördögűzés legrejtettebb titkait, technikáit, konkrét eseteket oszt meg az EsoGuru.com nézőivel.
Kizárólag itt látható Gabriel Amorth, a Vatikán legfőbb ördögűzőjével készült beszélgetés.
RÉSZLET:
“Elkezdenek dühöngeni, ütni-zúzni, ilyenkor szükség van néhány erős emberre, aki megragadja és behurcolja, leülteti őket. A nagyobb démonűzéseket egy templomban szoktam végezni, ahol van egy ágy, egy kis ágy, ahova lefektetjük a betegeket, majd
szorosan fogjuk a testüket.”

Az ördögűzés a 21. században is jelen van a társadalomban, természetesen leginkább a katolikus egyházban.

„Egyszer azt kérdezték tőlem: Isten gyűlöli a démonokat? Nem! Isten szereti az ő teremtményeit. Isten a démonokat is szereti, mint saját teremtményeit. A démonok gyűlölik Istent.”

Az ördögűzés hallatán kegyetlen rítusok, súlyos mondatok és megannyi babona jut eszünkbe. Milyen egy modern ördögűző a világ egyik legtradicionálisabb közösségében, a római katolikus egyházban?

„Az ördögűzés így zajlik. Belépünk, először mindig keresztet kell vetni. Megcsókoltatom a keresztet. Néhány esetben odaadom az alany kezébe, néha pedig nem, mert attól félek, hogy elhajítják. Aztán a stólám egyik szalagját az alany vállára helyezem. Leülök én is. Mindig van a szék mellett egy-két ember: mellette egy, előtte egy, néha a háta mögött is áll valaki, akik lefogják az alanyt amennyiben szükség van rá. Készenlétben
tartunk zsebkendőket, mert esetenként köpködnek az alanyok, sokszor érdekesdolgokat köpnek ki. Akkor a fejükre teszem a kezemet. Elkezdem az ördögűző
imádságokat skandálni. Ekkor párbeszéded kezdek a démonnal, amennyiben látom, hogy megjelenik - ez ritkán történik meg, mert leggyakrabban csak apró jelek árulkodnak a démon jelenlétéről, és ilyenkor nem lehet párbeszédet folytatni a démonnal. Az alanyok gyakran transzba esnek, hadonásznak, vagy a földre vetik magukat, ilyenkor tudok a démonhoz szólni.
Elkezdem vallatni a démont.
Tilos bármilyen kérdést kíváncsiságból feltenni. Csak a démonűzés szempontjából
fontos kérdéseket szabad feltenni. Hogy hívnak - ez fontos, mert a démonnak fel kell
fednie magát. A démon mindent megtesz azért, hogy rejtve maradjon. Néha
betegségeket szimulál, erre van egy példa az evangéliumban is: egy fiatalember
esetében a démon epilepsziát szimulált. Össze-vissza dobálta magát, mint egy
epilepsziás közben pedig démoni megszállásról volt szó.”

Kiket szállnak meg a démonok, s miért? Hogyan lehet és miért érdemes elüldözni a
gonoszt?

„Az igazi démoni megszállással kapcsolatos esetek ritkák. A démonok által történő
fertőzések, vagy zavarok sokkal gyakoribbak. Sajnos nagyon gyakoriak. Gyűlöletből,
bosszúból, érdekből. Nagyon sok példát tudnék hozni, annyira gyakran történik, számomra mindennapos. Például: egy fiatalember tíz éve együtt jár egy lánnyal. Ekkor rájön, hogy mégsem az ő zsánere és szakítanak. Néha előfordulhat, hogy nem is a lány, hanem a lány anyja, sértetten, hogy a fiú elhagyja a lányát, elmegy egy jóshoz vagy varázslóhoz, és rontást küld a fiúra.”

Gabriel Amorth, a Vatikán hivatalos ördögűzője, az Ördögűzők Nemzetközi
Szövetségének Elnöke, több mint 70.000 démonűzés tapasztalatával a háta mögött
lebilincselően beszél az ördögi természetéről és az ördögűzés fontosságáról.
Hitvallása szerint három dolog egyidejűleg segít kimászni a szellem és a lélek sötét
bugyraiból: A hit, a szeretet és a megbocsátás.

# Cikket találnak nálunk még a témáról itt:

- Akitől az ördög is tart

- Ördögűzés

- Ördögűzés élethossziglan

Az Esoguru.com-ról
Az EsoGuru.com a világ leghíresebb, legelismertebb ezoterikus előadóinak gyűjtőhelye. A honlap az ezotéria legnagyobb alakjainak legfontosabb előadásait közvetíti a világ minden részéről.
Az EsoGuru.com előadásait eddig a világ több mint 60 országából követték figyelemmel az érdeklődők. Az EsoGuru.com szervezésében az ezotéria és a spiritualitás olyan prominens alakjai tűntek fel a képernyőn, mint Őszentsége a 14. Dalai Láma, Cirilo Perez Oxlaj, a Maja Vének Tanácsának vezetője, Drunvalo Melchizedek, Dr. Masaru Emoto, Ram Dass és Aradi Lajos.
Az EsoGuru.com a világ vezető ezoterikus televízió műsorait gyártó produkciós cég, az EZO.TV csapatához tartozik.

Meg lehet ezt szerezni?

Nézgelődtem az EsoGuru.com-on, de csak pénzmag fejében lehet visszanézni a régi videókat. Nem tudja valaki, hol lehetne megnézni a riportot?