Kritika a 9... 8... 7...-ről

Kritika a 9... 8... 7...-ről. Szóljatok hozzá. KRITIKA.

ezt a marhaságot....

nem akarok megsérteni senkit de komolyan mi a fene köze van ennek a könyvnek a harry potterhez?? ugyan már! Szerintem ég és föld a kettő! Esküszöm ennél nagyobb butaságot még életemben nem olvastam.. de hát ez van..ízlések és pofonok....

Kis izé a HP-ből

Szerintem az Dobby, nem Tobby... :) Bocsi

nevetséges

Nevetséges... Ha csak egy picit is van hasonlóság két könyv között én rendszerint észreveszem (allergiás vagyok rá, vagy ilyesmi) na de hogy a harry potterhez hasonlítsák a Rémálom köteteket? Jól van az illető, aki ezt írta?
Nos.. úgy látszik akkor minden visszavezethető a Harry potterre nem? Sőt! a Harry Pottert is vissza lehet vezetni ennyi erővel a gyűrűk urára,( Tobby és az a furcsa kis izé..hasonlítanak.. na és?) és ki tudja! lehet, hogy a gyűrűk urát is vissza tudná az illető vezetni pl Oscar Wilde Dorian Grayéhez.. ( bármit ki nézek belőle)
nevetséges.. semmi hasonlóság... Beleképzelni én is beletudnék annyi, de annyi könyvet!

hejesírás :-)

Most olvasok egy anyagot arról, hogy nyelv rugalmassága miatt az akadémiai korlátok (un. nyelvtan) soha nem voltak/lesznek betarthatók. Vannak mindig eltérések (nyelvjárás, szleng, szaknyelv), vannak időbeli változások (nyelvhatások, bilingvizmus, tervezett és tervezetlen fejlődés), a hivatalos forma csak egy a sok közül, amit legfeljebb viszonyítási alapnak használható.
Ez fix. LOL - bár van aki komolyan betiltana minden eltérést. :-)
"Hogy mer lenni a hangya, amikor van már a katica, ráadásul az pöttyös!" VB

Ízlések és pofonok

Mindazonáltal kötöm magam ahhoz a karóhoz, hogy ha valaki kritikát ír, legalább helyesen írjon és tanuljon meg fogalmazni. Punkt.